Galéria

Így néznek ki ma a Smallville színészei

Forrás: A Smallville legnagyobb sztárja igazán szerencsés volt a sorozat lezárását követően. Noha filmszerepek tekintetében nem ostromozták túlságosan, magánélete rendkívül boldog lett. Tom Welling rátalált a nagy szerelemre, akivel 2019 elején született meg első gyermekük, majd alig pár hete össze is házasodtak.
Forrás: A sorozat Lex Luthorjának a 2000-es években beindult karrierje, ám talán leghíresebb szerepe mai napig a Smallville-ben volt. A színész magánéletéről nem sokat tudni, annyi biztos, hogy jelenleg még nem házas.
Forrás: Lana Lang karaktere sokak kedvence volt, de a színésznőt a sorozat befejezése után nem láthattuk túl sok szerepben. Magánéletével kapcsolatban ugyancsak titokzatos:  Mark Hildreth-tel már régóta egy párt alkotnak, de csak ritkán látni őket együtt.
Forrás: A Smallville Chloe-jához tartozik a legbotrányosabb történet, a színésznő ugyanis az elmúlt években komoly bírósági perbe keveredett. Allisonról nemrég derült ki, hogy egy szexszekta tagja volt karrierjének kezdetén, ráadásul ennek egyik tagjához ment feleségül, és több illegális bűntényt is elkövettek. Jelenleg folynak a tárgyalások annak kapcsán, hány év börtönre ítélhetik Allisont.
Forrás: Clark Kent anyukáját alakította Anette a sorozatban, a színésznő pedig jelenleg a 67. életévében jár. A mai napig a színészkedéssel foglalkozik, bár leginkább kisebb sorozatokban tűnik fel. Michael McKean-nel, a Better Caul Saul színésznével élnek boldog házasságban már régóta.
Forrás: Clark Kent édesapjára mindannyian emlékszünk, annak ellenére, hogy a színészt nem sok egyéb szerepben láttuk ezt követően. Magánélete viszont messze nem eseménytelen: noha még zajlik válásra előző feleségétől, már el is jegyezte újabb barátnőjét, akivel ugyan nem hivatalosan, de Isten előtt már egybe keltek 2019 végén.
Forrás: A Lionel Luthort alakító színész jelenleg 75 éves, ám ennek ellenére mai napig előszeretettel dolgozik, így olyan filmekben is láthattad mostanában, mint a Shazam!. A színész sosem tagadta, hogy saját neméhez vonzódik, 2016-ban pedig hozzáment párjához, akivel azóta is boldogok együtt.
Forrás: A Pete Rosst alakító színész sosem tudott igazán betörni a hollywoodi iparba a Smallville-t követően, így csak kisebb szerepekben láthattad. Valószínűleg erről az is tehet, hogy egy év börtönre ítélték drogfogyasztás miatt, amiből végül két hónapot ült le. Párkapcsolatairól nem sokat tudni, de nagy valószínűség szerint jelenleg is szingli.
Forrás: A legtöbben nem is a Smallville-ből, hanem az Odaát című sorozatból ismerhetik Jensent. Utóbbi hamarosan befejeződik, ami azt jelenti, hogy 15 év után a színésznek lehetősége nyílik más szerepekben is megmutatni tehetségét. Persze valószínűleg előtte kivesz egy kis szabadságot, hogy több időt tölthessen feleségével és három gyermekükkel.
Forrás: Oliver Queen megtestesítője mindig is a női szívek elrablója volt, és ez 2020-ban sincs másképp. A This Is Us sorozatban is játszik, valamint a Rossz anyák karácsonyában is feltűnt, de már készül legújabb filmje is. Magánélete jelenleg nem éppen a legboldogabb, tekintve, hogy nemrég váltak el exfeleségével.
Forrás: Erica alakította a sorozatban Louise Lane-t, így különösen érdekes belegondolni, hogy a legújabb Supergirl-ben is feltűnik a színésznő. Magánéletében pedig nem is lehetne boldogabb, hiszen kiegyensúlyozott házasságban él férjével, valamint két kisfiukat nevelik együtt.
Forrás: Jimmy Olsen karaktere talán nem a legnagyobb főszereplő volt, de még mindig emlékszünk a hozzá kapcsolódó fordulatra. A színész mai napig a filmszakmában dolgozik, például a Killjoys sorozatban, magánéletével pedig rendkívül elégedett. 2012-ben házasodott meg, és 2017-ben született meg első gyermeke.
Forrás: Tess Mercer volt Lionel Luthor egyik gyermeke, Lex féltestvére. Az őt alakító színésznő jelenleg Az erényes Gemstone-ék sorozatban játszik, de az NCIS: New Orleans-ban is feltűnt. 2014-ben ment hozzá férjéhez, és azóta is boldogok együtt.
Forrás: Whitney Fordman volt a suli legmenőbb pasija, és bár az élete tökéletesnek tűnt, hamar kiderült, hogy messze nem az. Olyan filmekben és sorozatokban tűnt fel, mint a Vikingek, vagy A szürke ötven árnyalatának folytatásai. Feleségével 2004 óta alkotnak egy párt, és egy gyermekük született.
Forrás: Kara megtestesítője volt Laura, aki A falka sorozatban játszott évekig, majd nemrég a V-Wars - Vérháború című sorozatban tűnt fel. Magánéletéről nem sokat tudni, hiszen a színésznő sokkal kevesebbet nyilatkozik azóta, hogy 2013-ban szakítottak vőlegényével.