Galéria

A Golden Globe legütősebb sztárjai

Forrás: JLo mint mindig, most is elbűvölően nézett ki. A ruhája is szemet gyönyörködtető volt, de különlegesen fonott frizurája minden tekintetet odavonzott. A színésznő füstös szemsminkjét óriási pillákkal hangsúlyozta. Az összhatás: nagyvilági díva.
Forrás: A Bohém rapszódia színésznője sem maradt láthatatlan. Ezüst ruhájához különleges hatású ezüst szemsminket választott.
Forrás: A topmodell szürke-kék kombóban vonult végig a vörös szőnyegen. A ruhája, a fülbevalója és még a szemsminkje is szürke-kék volt. A haja laza hullámokban omlott a vállára. Tökéletes összhang.
Forrás: Az amerikai színésznő fekete fehér pöttyös ruhájához és fekete hajához bordó, matt rúzst választott. Imádjuk!
Forrás: A színésznő már a nyárra hajaz. Pink ruháját pink rúzzsal egészítette ki. Gyönyörű haja lágy hullámokban esik vállára.
Forrás: A színésznő fekete-kék ruhájához hangsúlyos füstös szemeket választott. Ajkára natúr rúzst kent.
Forrás: A füstös szem a sztárok körében is igencsak népszerű, Sofia is erre voksolt, hozzá a ruhájával megegyező színű, bordó rúzst választott. Tökéletes harmónia.
Forrás: Az V. Henrik színésznője igazán kimaxolta a díszes hajköltemény fogalmát, apró gyémánt kristályokkal díszített balerina kontya igazán fenségesen festett.
Forrás: A lófarkak királynője a színésznőn látható frizuraköltemény! A magasan felkötött, hétrasimított copf éke, hogy nem klasszikus fonat, hanem két összetekert hajtincs alkotja. Ehhez a kölönleges frizurához tökéletes választás az enyhe highlighter az orcára.
Forrás: A színésznő lesimított bobját egyik oldalt a füle mögé tetted, hozzá bronzos árnyalatú füstös szemet választott.
Forrás: Margot is a natúr sminkre és a laza frizurára voksolt.
Forrás: A The Morning Show babaarcú sztárja a nagybetűs BLUSH trendet maxolta ki, üde pírral az arccsontján, ajkain, sőt még a szemfestékével is. Hozzá klasszikusan feltűzött kontyot társított. 
Forrás: A színésznő natúr sminkben is tündököl, egy kevés pirosítóval üdeséget lopott arcára, pilláit fekete spirállal hangsúlyozta.
Forrás: A fiatal színésznő a pasztell színeket részesítette előnyben, ruhája és sminkje is ezt igazolja.