Galéria

A British Fashion Awards gála legszebb ruhái

Forrás: A szépséges magyar modell sem hiányozhatott az eseményről. Barbi egy visszafogott, fekete maxiruhában jelent meg. De így is a legszebb modellek egyike volt.
Forrás: Az egykori Victoria's Secret szupermodell ezüst Bottega Veneta estélyije egyszerűen lélegzetelállító volt.
Forrás: A Trónok harca sztárja egy meseszép, sárga Schiaparelli estélyiben jelent meg. Sokan megjegyezték, hogy kicsit a Szépség és a szörnyeteg ikonikus ruhájára emlékezteti őket. (Tényleg!)
Forrás: Az est egyik legdögösebb és legextrémebb sztárja minden kétséget kizáróan Rita Ora volt, aki egy 16Arlington különleges fekete-fehér mintás ruhában jelent meg. A sminkje pedig mindent vitt!
Forrás: Az abszolút favorit! Az énekesnő egyszerűen lenyűgözően festett a menta színű Fenty ruhájában. De, ha ez még nem lenne elég díjat is kapott.
Forrás: A gyönyörű modell még egy zsákban is tökéletesen nézne ki, de azért egy ilyen nagyszabású eseményre ő is igyekezett a legjobb ruhát választani. Sikerült is, hiszen ebben a sötét Burberry ruhában minden tekintet rászegeződött, amikor végig vonult a vörös szőnyegen.
Forrás: Az 50 éves színésznő nemcsak az egyik legszebb, hanem a legstílusosabb sztárja volt az eseménynek. Az ünnepek közeledtével egy zseniális törtfehér Armani estélyire esett a választása, amellyel igazi Hókirálynő megjelenése lett.