Galéria

A leggyönyörűbb sztárlagzik 2019-ben

Forrás: A híres modellt épp egy éve, karácsonykor jegyezte el szerelme, Tommal pedig nem is húzták sokáig az időt. Idén nyáron összeházasodtak, ráadásul egy hajón!
Forrás: Az énekesnő kezét tavaly kérte meg szerelme, augusztus végén pedig megtartották az esküvőt, amire nemcsak sztárvendégek, de a királyi család tagjai is hivatalosak voltak.
Forrás: Idris Elba és felesége egy háromnapos ceremónia keretein belül mondták ki a boldogító igent, az esküvőt pedig Marokkóban tartották.
Forrás: The Rock és kedvese már régóta egy párt alkotnak (pontosan 12 éve), két gyermekük is született, de az esküvő váratott magára. Nyáron, Hawaiin viszont mesés körülmények között zajlott le a lagzi.
Forrás: Chris Prattre viszonylag hamar rátalált a szerelem válása után, ráadásul Katherine Schwarzenegger személyében. A fiatal lánnyal aztán tavasszal egybe is keltek.
Forrás: A sztárpár esküvőjét már egy fél világ izgatottan várta, hiszen azt már tudni lehetett, hogy tele lesz sztárvendégekkel, és Párizsban tartják majd. A nyári esküvőről viszont ezt az egy fotót tették közzé, így sajnos a színfalak mögé nem igazán láthattunk be.
Forrás: A Glee sztárja is feleség lett idén, nyáron ugyanis hozzáment párjához, és egy hatalmas bulit csaptak.
Forrás: Hilarie és Jeffrey már régóta együtt vannak, sőt, két gyermekük is született. Most nyáron pedig úgy érezték, az esküvőnek is eljött az ideje, amiről persze az Odaát, a Walking Dead és a Tuti Gimi sztárjai sem hiányozhattak.
Forrás: Leona Lewis esküvője nem is lehetett volna romantikusabb! Az énekesnő ruhája egyszerűen mesés volt, a dekoráció pedig megadta a hangulatot. Szuper nyári esküvő volt!
Forrás: Persze, hogy hatalmas bulival ünnepelték házasságukat! Hailey és Justin Bieber esküvője szuper volt, sőt, a modell háromféle menyasszonyi ruhát is viselt a nagy napján.