Galéria

Így néztek ki a szuperhősök és gonosztevők legelőször: és így most

Forrás: Először 1948-ban láthattuk Supermant a tévében, Kirk Alyn alakításában.

Azóta elég sokan bújtak a karakter bőrébe, de az elmúlt években Henry Cavill volt a szerep birtokosa, és úgy fest, ez még egy darabig így is marad.
Forrás: Helen Slater 1984-es Supergirlje nagyon bájos volt, és ezt a hasonló vonalat vette fel Melissa Benoist is, miután saját sorozatot kapott.
Forrás: Elsőként 1979-ben Howard Murphy bújt Zöld lámpás bőrébe, egy televíziós különkiadás kedvéért. 

Aztán legutóbb Ryan Reynolds kapta meg a szerepet, de mai napig élete egyik legkínosabb filmjeként tartja számon.
Forrás: 1979-ben Reb Brown alakította mindenki kedvenc szuperhősét, de erre ma már kevesen emlékeznek.

Chris Evans Amerika kapitányáért viszont emberek milliói rajonganak!
Forrás: Pókember egyike azon szuperhősöknek, akiket már nagyon-nagyon sokszor láthattunk a tévében, sorozatban vagy moziban. Legelőször Nicholas Hammonddal a főszerepben, 1977-ben.

Aztán Pókember az évek során egyre fiatalabb lett, és most Tom Holland játssza a szuperhőst.
Forrás: Hasonló a helyzet Batmannel is, akit Hollywood nagyon nem akar elengedni, és sorra jönnek ki az új filmek a szuperhősről. Viszont a legelső Batmanünk Lewis Wilson volt.

A legutóbbi pedig Ben Affleck, bár az már kiderült, hogy jön egy újabb DC-film, amiben a karaktert Robert Pattinson fogja játszani.
Forrás: Julie Newmar egy sorozatban játszotta Macskanőt, és nem kevés rajongóra tett szert ez idő alatt. Az ikonikus szerep azóta már több sztárnál is járt (Anne Hathaway, Halle Berry), de legutóbb a Gotham sorozatban tűnt fel a karakter, Camren Bicondova alakításában.

De már nem kell sokat várnunk, és Zoe Kravitz is Macskanő bőrébe bújik az új Batman-filmben.
Forrás: Ki ne emlékezne a legelső Hulkra, Lou Ferrigno alakításában? A színész egy sorozat kedvéért vállalta a munkát, és négy éven át játszotta a szerepet.

Aztán Mark Ruffalóhoz került Hulk, aki igazán szerethető figurát alkotott a szuperhősből.
Forrás: Cesar Romero egy sorozatban játszotta Jokert a 60-as évek végén, és emlékezetes is maradt alakítása. 

Noha mindenki félt egy kicsit, vajon milyen lesz a Joaquin Phoenix-féle Joker, most már biztosan tudjuk, hogy a maximumot hozta ki magából a színész, és nagyon szuper lett a végeredmény!
Forrás: Villám, vagy más néven Flash John Wesley Shipp alakításában jelent meg először a képernyőkön, még a 90-es évek elején.

Aztán a szuperhősös sorozatok fellendülése után Grant Gustinnak adták a főszerepet, aki már évek óta alakítja a szuperhőst saját sorozatában.