Galéria

Ajándéktippek cicaimádóknak

Forrás: A téli hidegben mindannyian szeretünk elbújni a takaró alá. Ha az ismerősöd nagyon fázós típus, egy ilyen vagány ágymelegítőnek, és a hozzá tartozó bögrének biztosan nagyon fog örülni.

beststuff.hu
Forrás: Macskás fülbevalókból rengeteg változat létezik, úgyhogy nyugodtan nézz körbe, mert biztosan megtalálod azt, ami passzol az ajándékozott stílusához. Például ez elég menő!

etsy.com
Forrás: Cicafüles fejhallgató még tutira nincs neki, de ha imádja a macskákat, biztos, hogy ennek is örülni fog!

reserved.com/hu
Forrás: Ha a karkötő-fülbevaló-nyaklánc hármasán szeretnél túllépni, de szívesen adnál valamilyen kiegészítőt, válassz egy ilyen mintás karórát!

wish.com
Forrás: A macskamintás ágyneműhuzat és pléd helyett válassz valamit, ami maradandóbb emlék lesz! Egy ilyen kapucnis, cicafüles takaró garantáltan nagy siker lesz!

dormeo.hu
Forrás: Szerezz be az ismerősödnek egy macskás bevásárlótáskát, ami mindig jól fog jönni a bolti körutak során.

sinsay.com/hu
Forrás: Leginkább tükörtojások készítésekor lesz hasznos, de egy kis kreativitással még mézeskalács formának se rossz!

amazon.com
Forrás: Olyan sok ember imádja a macskákat, hogy minden márkához vannak már cicás telefontokok. Ez pedig azt jelenti, hogy válogatni bőven lesz lehetőséged, a vicces feliratoktól kezdve a cuki fotókig. Vagy akár egy kicsit játékosabbra is veheted a figurát, és egy macskafüles tokkal is meglepheted az ajándékozottat!

purrycat.hu
Forrás: Ennek a jópofa macskás lámpának egyszerűen nem lehet nem örülni!

hu.gearbest.com
Forrás: A kanalakra szükségünk van, de egyszerű készletet adni már nem olyan kreatív. Mi lenne, ha inkább egy tematikus, cicás kanálszettel lepnéd meg az ismerősödet? Persze szigorúan a kedvenc színében!

cickasarok.hu