Galéria

Az évtized legrosszabb filmjei

Forrás: A nagysikerű könyv után mindenki azt hitte, hogy az év filmje lesz, de óriási csalódás lett a vége! Bár Dakota Johnsonnak meghozta a hírnevet, a filmadaptáció inkább nyálas lett, mint vad és mocskos.
Kár érte!

Forrás: Az egész világ Star Wars őrületben volt a film premierjét megelőző hónapokban. A nagy napon azonban kiderült, hogy George Lucassal az igazi Csillagok háborúja élmény is eltűnt.

Forrás: Tom Cruise elképesztő ritkán fog mellé. Talán nem is tudunk más filmet említeni a Múmián kívül, ami viszont nemcsak rossz, hanem egyenesen borzalmas alkotás lett. Sajnos csak egy olcsó és gagyi utánzata volt Brendan Fraser nagysikerű mozijának.
Enyje Tom!
Forrás: Azt hiszem nincs olyan ember, aki ne nézte volna meg legalább kétszer a Dumb és Dumber dilibogyók című filmet. Jim Carrey alakítása miatt mindenki sikerre ítélte a folytatást, de sem a sztori, sem a színészek nem tudták azt hozni, amit a rajongók elvártak volna.
Forrás: A 2004-es Kör harmadik részét sok hozzám hasonló horror fan várta. De a végeredmény egyenlő volt egy rosszul sikerült rántottával. 
Forrás: Egy újabb horrorral és csalódással folytatjuk a listát. A Rémálom az Elm utcában remakejét még Rooney Mara sem tudta megmenteni. Holott Michael Bay rendező miatt sokan hittek benne.
Forrás: A romantikus filmek nem igazán kaptak hangsúlyt ebben az évtizedben, ami a felhozatal minőségén is látszik. Hiába a jó színészek, vannak történetek, amelyek így is halálra vannak ítélve. Bizony még akkor is, ha Bradley Cooper és Julia Roberts játszik benne.
Forrás: Minden lány kedvenc sorozata. Ám, a sorozat folytatásához készült két film egy percre sem hozta vissza azt az érzést, amelyet a sorozat tudott adni.