Galéria

11 menő ajándék, aminek minden szarkasztikus barátod örülne

Forrás: Egy ilyen felső biztosan az alapruhatára része lesz.



QuriousShop/Etsy 6371 Ft
Forrás: Ha a barátod nemcsak szarkasztikus, hanem introvertált is, akkor biztosan bejön neki ez a gyertya, ami cukorka színével viccesen ellensúlyozza a kicsit ortó feliratot.




LindsayLucasCandles/Etsy 3746 Ft
Forrás: Ha a szeretted is imádja forgatni a szemét, miközben mások végtelen csacsogását hallgatja, akkor ez a kép tökéletesen illik hozzá.


AmbieStudio/Etsy 4167 Ft
Forrás: A notórius késők gyakran csak nehezen indulnak el a „nemszeretem” programokra. Nekik teszel egy óriási szívességet ezzel a pólóval, hiszen az azon lévő felirat felér egy bocsánatkéréssel. Persze, csakis szarkasztikusan...






BlueAcrePress/Etsy 6006 Ft
Forrás: Ki ne imádná a mémeket? Ezzel a bögrével garantáltan sikered lesz a te kis Chandlerödnél. 






kurrentkulture/Etsy 4283 Ft
Forrás: Ha valami apróságot szeretnél, nézz körül a Szia+ adományboltban, ahol szupervicces holmikat találsz pénztárcabarát árakon.





Szia+ Adomány Bolt
Forrás: A falvédőkre hímzett házi áldások és más népi bölcsességek dobják fel ezeket a vintage farmerkabátokat. Ha a barátnőd szereti a feltűnőbb szetteket és bírja az újraholmikat, akkor garantált a siker.
Mindegyik egyedi darab, ezért az áruk is különböző.




LoveBug Vintage
Forrás: A csokihableány magyar márka, ahol az alapító lányok vicces feliratokat hímeznek a felsőkbe. Nézz körül az Instájukon (@chocolate_mermaid_shop) inspirációkért!



Chocolate Mermaid
Forrás: Kőhalmi Zoltán humoristát, a Dumaszínház igazgatóját nem kell senkinek sem bemutatni. Első regénye a skandináv krimik világába kalauzol el, természetesen az őrá jellemzp fanyar humorral.





Helikon Kiadó, 2490 Ft
Forrás: Minden kedvenc jóbarátja tuti befutó, ha humoros ajándékot keresel.




Depalace shop/Amazon kb. 5000 Ft
Forrás: Ahh, nincs is jobb, mint a szarkasztikus gondolataidat egy szarkasztikus jegyzetfüzetbe írni, nem?


Cafepress/ Kb. 2700 Ft