Galéria

Filmajánló szilveszterre

Forrás: Martin Scorsese legújabb filmje három óra hosszú lett, de amint elkezded nézni, rögtön beszippant majd a történet! A háború utáni Amerikában járunk, és az ország történelmének egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyét, a legendás szakszervezeti vezető, Jimmi Hoffa eltűnését mutatja be. A sztorit egy bérgyilkos visszaemlékezéséből ismerhetjük meg, és hamarosan az is kiderül, neki milyen szerepe volt a történtekben. A főszerepben olyan nagy színészeket láthatsz, mint Robert De Niro, Joe Pesci és Al Pacino!
Forrás: Tarantino utolsó előtti filmjében Leonardo DiCaprio és Brad Pitt végre együtt játszottak! Los Angelesben járunk a 60-as évek végénél, amikor a munkanélküli színész (DiCaprio) és kaszkadőrje, Cliff (Pitt) megpróbálnak boldogulni a változó Hollywoodban. Rick épp a sikeres rendező, roman Polanski szomszédságában vett házat, aki Sharon Tate színésznővel építgeti életét, és még csak nem is sejtik, hogy Charles Manson támadásának eshetnek áldozatul. A film valós eseményeken alapszik, de Tarantino ezúttal is átírta a történelmet.
Forrás: Amikor a tízéves Mia és családja egy afrikai oroszlánfarmra költözik, a kislány élete fenekestül felfordul. Nem érzi jól magát az új közegben, hiányoznak barátai, és haragszik az egész világra. Egészen addig, míg meg nem születik Charlie, a hófehér oroszlánkölyök. A kislány ragaszkodni kezd hozzá, és barátságot kötnek egymással, ám a szülők egyre kevésbé nézik nyugodtan azt, hogy a gyermekük egy oroszlánnal játszik. Amikor úgy tűnik, hogy Charlie-nak komoly baja eshet, Mia olyat tesz, amire senki sem számított...

A film egyik nagy érdekessége, hogy szó sincs CGI-ról! Valójában egy oroszlánsuttogó segítségével forgatták le a jeleneteket, és a kislány tényleg ennyire jóban volt az állattal.
Forrás: Íme egy könnyed vígjáték azoknak, akik csak kikapcsolódásra és nevetésre vágynak. Brittany élete nem éppen fényes: a 28 éves szingli lány állandóan csak partizik, túlsúllyal küzd, és az egészségi állapota is fokozatosan romlik. Amikor új orvoshoz látogat, az nyíltan közli vele, hogy muszáj változtatnia, ha élni szeretne. Úgyhogy Brittany elkezd futni, majd rövidesen új célt állít maga elé: le fogja futni a New York maratont. Az élete pedig innentől kezdve hatalmasat változik.
Forrás: Emma Thompson és Mindy Kaling közös tragikomédiáját is imádni fogod! Katherine egy híres talk show vezetője, azonban egy ideje már folyamatosan esnek a nézettségi adatok. Ezért amikor főnöke közli vele, hogy változtatnia kell, különben kirúgják, a nő felveszi az írói közé az indiai-amerikai származású Mollyt. A lány rövidesen elkezd kiemelkedni kollégái közül, ám úgy tűnik, ez önmagában még kevés. Katherine-nek és Mollynak még több akadállyal kell megküzdenie, ha ott akarnak maradni a csatornánál.
Forrás: Charlotte az USA külügyminisztere, hamarosan pedig az Amerikai Egyesült Államok elnöke lesz. Fred egy tehetséges, ám eléggé provokatív újságíró, aki kicsit sem foglalkozik a külsőségekkel, csak élvezi az életet. Látszólag semmi közös nincs bennük. De régről ismerik egymást, és Fred mindig is oda volt a gyönyörű nőért, aki felveszi őt szövegírónak. Rövid időn belül pedig szorosabb kapcsolat is szövődik közöttük.
Forrás: Persze a horrorfilmek sem maradhatnak ki a listánkról. Noha 2019-ben rengeteg újdonság jött (Annabelle 3, AZ 2, Gyerekjáték, stb), mi ezt a filmet szeretnénk kiemelni. Ugyanis ez nem az a tipikus jumpscare-es film, ami csak azért ijesztő, mert hirtelen előugrik a sötétből a szörny. Sarah kisfiával költözik új helyre, távol a városi pörgéstől. Azonban a házuk közelében, az erdő mélyén egy hatalmas lyuk tátong, ami folyamatosan elnyel maga körül mindent. Amikor egy éjszaka nem találja otthon fiát, ijedten keresni kezdi, ám amikor rálel, minden elkezd megváltozni...
Forrás: Nem csoda, hogy mindenki izgatottan várta Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmjét, hiszen ők már bebizonyították egyszer, hogy jó párost alkotnak a képernyőn. A Gyagyás gyilkosságnál sem volt ez másképp: a film a klasszikus krimiket igyekszik kiparodizálni, jó poénokkal és sokszínű szereplőgárdával. Nick és Audrey már régóta házasok, amikor pedig elindulnak egy közös nyaralásra, egy új ismerősnek köszönhetően szállodai szobájuk helyett egy jachton tölthetik az estét. Azonban amikor a gazdag családfőt valaki meggyilkolja, egy bűntény kellős közepén találják magukat.
Forrás: Nagy esélyesnek tartják a jövő évi díjátadókon Scarlett Johansson és Adam Driver közös filmjét. Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretik a drámát, mert ez a film biztosan könnyeket csal majd a szemedbe! Nicole és Charlie házasok, van egy kisfiuk, és mindenki álompárként tekintett rájuk. Azonban valami tönkrement. Egy ideje már nem boldogok együtt, és bár próbálnak mindent elkövetni a békülésért, a házasságukat egyszerűen nem bírják megjavítani. Fájdalmas, őszinte, és rendkívül valós történet arról, milyen is egy válás.
Forrás: Ben és Alice már régóta jó barátok. Mindketten szinglik, és elegük van már a rokonok állandó nyaggatásából, ezért amikor esküvőkre hívják őket, új ötlettel állnak elő. Egymás plusz egy főjeként érkeznek a lagzira, hogy támogassák egymást, de persze az este egyáltalán nem lesz olyan könnyed, mint azt tervezték.