Galéria

Ezért múlik el részéről a szerelem - A csillagjegye szerint

Forrás: A Kosok imádnak fejest ugrani egy új kapcsolatba, és nagyon gyorsan szerelmesek tudnak lenni. Noha eleinte minden nagyon szenvedélyes az életükben, pont ezért hamar ki is ég náluk a láng, mert az újdonság varázsa néhány hónap után megszűnik. Ennek a jegynek szüksége van az állandó izgalomra, a stimulálásra és az új közös élményekre, mert ha beáll a rutin, hamar unatkozni kezd, és a szerelem is elmúlik ezzel egy időben.
Forrás: A Bika jegyű ember hosszú távra tervez, és elég komoly dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy kilépjen egy kapcsolatból. Sokra tartja a bizalmat, a kényelmet és a hűséget, ezért hiába múlik el a rózsaszín köd, ő akkor is jól érzi magát egy kapcsolatban. Az egyetlen dolog, amit nem tud elfogadni, az a félrelépés, ezért a szerelem nála akkor tűnik el teljesen, ha a párja megcsalja őt, vagy eljátssza a bizalmát.
Forrás: Az Ikrek jellemzője, hogy imádja a mélyenszántó beszélgetéseket, a kommunikációt, és ez élteti a kapcsolatait is. Abba képes beleszeretni, akivel megtalálja a közös nevezőt, és bármiről beszélgethet vele. Ezért ha a kapcsolatban kommunikációs szakadék tátong, és a párjával egyszerűen nem tud mindenről beszélni, elkezdi egyedül érezni magát. Előbb-utóbb emiatt teljesen kiszeret a párjából.
Forrás: A csillagjegyek anyukájaként is emlegetik ezt a zodiákust, hiszen ő az, akinek minden a családról szól. A szerelem kialakulásában nála sokat számít az, hogy a párja is hasonló elveket valljon, és ugyanúgy vágyjon a családra, mint ő. Ha ennek nem látja nyomát, és azt tapasztalja, hogy a társa már más dolgokra vágyik, egyre inkább elgyengül részéről a kötődés, és ezzel együtt a szerelem is.
Forrás: Az Oroszlán jegyű ember imádja a reflektorfényt, és azt, ha mindenki vele foglalkozik. A párkapcsolatában is ugyanezt igényli: olyan partnert keres, aki rajongásig szereti őt, piedesztálra emelve. Ha ez megvan, akkor gyorsan szerelembe tud esni ez a jegy, azonban amikor ez elhalványul, meginog részéről a szerelem. Ha azt érzi, hogy a párja nem foglalkozik vele, elhanyagolja, az Oroszlán inkább továbblép.
Forrás: A Szűzek szeretik a tervek szőtte biztonságot, és ezért mindent alaposan megterveznek az életükben. A kapcsolatban számára fontos, hogy a partnere is hasonló legyen; na persze nem várja el azt, hogy teljesen megegyezzenek ezen a téren! De ha azt látja, hogy a párjának semmi terve, csak sodródik az árral, és "majd lesz valami", az hamar kiábrándítja őt.
Forrás: Egy Mérleg jegyű ember imádja a társaságot, a szociális eseményeket, épp ezért, amikor kapcsolatban él, ugyanúgy igényli a baráti összejöveteleket. Számára fontos, hogy a párja mellett is legyen ideje ezekre az eseményekre, ezért ha megpróbálják visszatartani, azt nehezen viseli. Hamar elmúlik részéről a szerelem, ha azt érzi, hogy a párja el akarja vágni őt a barátaitól.
Forrás: A Skorpió rendkívül szenvedélyes, de ugyanakkor kicsit zárkózott típus, akinek szüksége van a bizalomra ahhoz, hogy meg merjen végre nyílni. Nem szereti a játékokat és a trükköket, ezért bár könnyen szerelmes lesz, hamar elzárja az érzéseit, ha azt érzi, hogy a partnere nem tervez vele hosszú távra. Utálja, ha szórakoznak vele, és ezt nem viseli el egy percig sem!
Forrás: A Nyilas jegyű ember imádja a kalandokat, és rendkívül öntörvényű, ezért amihez kedve támad, azt fogja csinálni. A szerelemben is elvárja ezt a párjától: neki fontos, hogy az életét ő irányítsa, és azt nem viseli el, ha megpróbálják őt visszafogni. Az érzései gyorsan halványulni kezdenek, ha ezt érzékeli a partnerén.
Forrás: A Bak kicsit olyan, mint a Szűz. Ennek a jegynek vannak határozott tervei, rendkívül szorgalmas, és tudja, hogy mit akar az élettől. A párjától is hasonlót vár el. Ezért amikor szembesül azzal, hogy a párjának nincsenek tervei az életére vonatkozóan, az őt eléggé ki tudja ábrándítani. Nem szereti, ha valakiből hiányoznak az ambíciók!
Forrás: A Vízöntőknek inkább az okoz gondot, hogy szerelmesek legyenek. Nagyon nehezen találnak olyan társat, aki előtt meg tudnak nyílni, ezért ha sikerül nekik, komoly dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy kiábránduljanak. Rendkívül kitartóak, ragaszkodnak a másikhoz, így a szerelem ritkán múlik el a részükről.
Forrás: Kreatív és intuitív jegyről van szó, ezért nem meglepő, hogy a Halak jegyű ember hamar szerelmes lesz. Néha csak plátói szerelem, néha csak fellángolás, de az érzelmei mindig max lángon égnek valaki iránt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne múlna el náluk a szerelem! Ha egy kapcsolatban azért érzik, hogy a partnerük nem támogatja őket, akkor az számukra hatalmas csalódást jelent, ami miatt egy kicsit mindig jobban és jobban kiábrándulnak a párjukból.