Galéria

A 90-es évek legjobb karácsonyi filmjei

Forrás: Arnold Schwarzenegger talán egyik legjobb alkotása, amely ugyan nem akció és mégcsak nem is thriller, de a filmtörténelem egyik legédesebb karácsonyi filmje lett, amelyben kétségbeesetten szeretné megvenni kisfiának az áhított akciófigurát. A vége pedig egy igazán megható, de annál fontosabb üzenetet hordoz magában... Érdemes felírni a bakancslistára!
Forrás: A 90-es évek egy újabb gyöngyszeme, méghozzá rögtön a Reszkessetek betörők! után, amelyben Tim Allen szolgáltatja a humort. Aki még mindig hisz a Télapóban és a tündérmesékben semmiképp se hagyja ki. A forró kakaó pedig kötelező!
Forrás: Egy megható karácsonyi film a veszteségről és arról, hogy a sok ajándék, süti és karácsonyfa mellett mennyire fontos, hogy azokkal töltsük az ünnepeket, akiket mindennél jobban szeretünk.
Forrás: A romantikus filmek kedvelőinek már is itt van az én egyik személyes kedvencem, amely nagyszerű képet ad a karácsony ünnepének valódi értelméről, méghozzá egy tündéri 7 éves kislány szempontjából.
Forrás: Egy kis karácsony, egy kis horror és egy kis mese... Pontosan így tudnám bemutatni az 1993-as Karácsonyi lidércnyomást, amely még mindig ott van az ünnepi filmlista örökzöldjei között. Aki még nem látta, azoknak kötelező jelleggel írom fel az ünnepekre!
Forrás: Nincs karácsony Kevin nélkül! Ez már szó szerint szállóige lett. A Reszkessetek betörők! talán minden idők legzseniálisabb karácsonyi alkotása lett, amely 30 évvel a bemutatása után is kenterbe veri az összes filmet! Ki ért egyet?