Galéria

Itt tartják a sztárok az Oscar-díjaikat

Forrás: Kate Winslet 2009-es Oscar-díját praktikus helyre tette: a fürdőszobába! A színésznő elmondta, hogy minden vendége azt kérdezgette, hol van a szobor, és mennyire nehéz, így azt gondolta, megelőzi a kérdéseket. Szimplán kitette a fürdőbe, így aki a mellékhelységbe megy, rögtön találkozik is a díjjal.
Forrás: A híres színésznő még 2018-ban nyerte meg a legjobb mellékszereplőnek járó díjat. Ő pedig elmondta, hogy az Oscar-díjat férjével és egy produkciós partnerével közös irodájában tartja, noha ha rajta múlna, egy garázsban is lehetne, mert nem akar vele felvágni mások előtt.
Forrás: Mindössze 11 évesen nyert díjat a színésznő, és bár ennek nagyon örült, az Oscar-díjat a gardróbja mélyén tartja."A csizmáim mellett tartom a szekrény mélyén. Nem akarom mutogatni, mert a barátaim azt gondolnák, hogy muszáj beszélniük róla, és nem akarok ilyesfajta figyelmet magamnak."
Forrás: A 2014-es Oscar-nyertes elmondta, hogy nem nagyon gondolkodott sokat a díj helyén. Szimplán csak kitette a polc egyik fokára, egymagában. De azt is elárulta, hogy amikor a barátai látogatóba jönnek, megengedi nekik, hogy a kezükbe fogják, ameddig csak akarják.
Forrás: Tom Hanks már nyert pár Oscart, ezért talán érthető, hogy a színész nem csinál nagy ügyet belőle. Elmondása szerint a szobrok mind ott vannak egy polcon, egykori focis érmei mellett. "Azt hiszem a 'világ legjobb Anyukája' trófeám is ott van még egy régi anyák napjáról."
Forrás: Még 1970-ben nyert Oscar-díjat Goldie Hawn, és legjobb tárolóhelynek a meditációs szobáját tartotta."Az én díjam abban a szobában van, ahol dolgozom és a meditációt gyakorlom. Néha kirakom, néha pedig elteszem."
Forrás: A színésznő tavalyelőtt nyert Oscart, a díjat pedig egy igazán különleges helyen tartja: anyukája otthonában őrizgeti.
Forrás: Nem csoda, hogy olyan jó barátnők Emma Stone-nal, hiszen rengeteg közös dolog van bennük. Többek között az is, hogy hol tartják az Oscar-díjukat. A színésznő 2013-as győzelme után a szobrot hazavitte a szüleihez, és most is ott van velük, Kentuckyban.