Galéria

Ajándéktippek azoknak, akiknek mindenük megvan

Forrás: Mindenki szeret összeülni a baráti társaságával egy beszélgetős estére. Ilyenkor pedig általában előkerülnek a társasjátékok! 

Mi lenne, ha ilyet vennél karácsonyra? Még ha mindene meg is van az ajándékozottnak, társasjátékok terén akkor is van miből válogatni. Érdemes egy kicsit utánajárnod, mi az érdeklődési köre, hiszen nem mindegy, hogy filmeken, sorozatokon vagy éppen stratégiázáson alapuló játékot veszel. Például a képen látható társasjáték elég univerzális, vicces, és egy-egy menet viszonylag gyorsan lezajlik. A lényege, hogy a kártyán szereplő állítások közül ki kell találni, mi a hazugság, de az, hogy ki kamuzik, minden körben változó. Az nyer, aki a legtöbb füllentőt lebuktatja!

kreativjatek.hu
Forrás: Ha tárgyi ajándékot nem tudsz adni, lepd meg egy élménnyel! Ezen a téren elég sok lehetőséged van válogatni, attól függően, mi érdekli az ismerősödet, tesódat, párodat. Vehetsz neki ajándékutalványt kiszabaduló szobába, élményrepülésre, vízi parkba, borkóstolóra, koncertre, moziba, VR játékparkba... a listát még hosszasan folytathatnánk. Szinte bármi szóba jöhet, és az a legjobb benne, hogy felejthetetlen emlék lesz. Azért arra figyelj, hogy lehetőleg két főre vásárolj, hogy valakit magával vihessen a kalandra!
Forrás: Sok kicsi sokra megy, és ez az ajándékozásnál is így van. Ezért klassz ötlet, ha összeraksz egy személyre szabott csomagot az ajándékozottnak, tele olyan dolgokkal, amiket szeret. Ez elég sokrétű lehet: bor, csoki, gourmet finomságok, beauty csomag, akár sunshine box is. Utóbbinak az a lényege, hogy csupa sárga dolgokkal kell telepakolni, hogy az illető életébe napfényt és mosolyt csalj vele.
Forrás:

Oké, ajándéktárgyat nem tudsz venni, élmények terén pedig fogalmad sincs, mi jönne be neki? Akkor kapjon előfizetést karácsonyra! Akár magazinok közül is megéri válogatni (ezt nálunk ITT megteheted), de nem kizárólag ez jöhet szóba.

Tudtad, hogy Magyarországon is van lehetőség előfizetni például kávéra? Ennek lényege, hogy megveszel egy bizonyos csomagot, és minden hónap első hetében megérkezik az ajándékozott címére az izgalmas kávéválogatás. De ugyanezt megteheted különböző szépségtermékeket rejtő dobozokkal, meglepetés csomagokkal, sőt, még snackekkel is, hiszen majdnem mindenre van már itthon is szolgáltató!

Így nem csak egyetlen napra lepheted meg őt, hanem akár egész évben is.


Forrás: A személyes ajándékoknak nem lehet nem örülni. Szerezz be te is egy ilyen kívánság gömböt, amibe 52 darab üzenetet is rejthetsz. Teljesen rád van bízva, hogy mit írsz a papírokra! Lehet akár egy kedves kívánság a másiknak, amit reggelente kell elolvasnia, hogy feldobd a napját, vagy kifejezetten programtippeket is összeírhatsz, és ha nem tudja, mihez lenne kedve, húznia kell egyet.

amazon.com
Forrás: Azon tárgyak között is érdemes nézelődnöd, amelyek feldobják a lakás hangulatát, és egy kis pluszt visznek bele a berendezésbe. Ha az ajándékozottad imád olvasni, de nem akarsz könyvet vagy könyvjelzőt venni, lepd meg egy ilyen vagány könyvtámasszal! A vicces feliratok mindig menők, de különböző figurás változatban is rengeteget találsz.

mibeladekorkiegészítők.hu
Forrás: Ha szereti a kávét, valószínűleg van neki már kávéfőzője otthon. Na de ha túrázni megy, vagy éppen nyaralni? Ilyen esetekre jól jöhet egy mini, hordozható kávéfőző, amivel percek alatt, bárhol készíthet magának egy csészével. Elég menő ajándék!

bluechip.hu
Forrás: Annak, aki az eszmei ajándékot többre tartja a tárgyaknál, egy ilyen meglepetéssel biztosan nagy örömet okozhatsz. Ennek lényege, hogy a kis dobozban egy regisztrációs kód szerepel, amivel az ajándékozott elnevezhet egy csillagot kedvére, bármiről. Akár a saját nevét is adhatja neki. Erről aztán postán kapni fog később egy tanúsítványt a bejegyzett névvel, koordinátákkal, így lényegében egy csillagot adsz ajándékba karácsonyra!

beststuff.hu