Galéria

Karácsonyi limitált szépségtermékek, amikre gyorsan le kell csapni!

Forrás:

Jean Paul Gaultier idén is kitett magáért és hozza az imádott bohókás, vicces karácsonyi hangulatot most is. A jól ismert és közkedvelt alap illatait zseniális ünnepi ruhába öltöztette, piros-fehér csíkos sálak és harisnyák díszítik a parfümöket, melyet az elmaradhatatlan hógömb öleli körül.


Forrás:

A Good Girl illat rajongói örülhetnek, hiszen minden évben megjelenik egy csodálatos kollektor. Az idei kiadás ünnepi hangulatot teremt, mivel talpig aranyban kápráztatja el az illat szerelmeseit. Az illat kávé és mandula felhővel indít, szívének főbb jegyei az arab jázmin szirom és a tubarózsa, az alapjegyek a tonkabab és a kakaó.


Forrás: A hógömb csodálatos sminktermékeket rejt, melyekkel könnyen elkészíthető az ünnepi smink.
Forrás:

A ragyogó, szatén hatású ikonikus ajakrúzs limitált kiadása új ruhát kapott, mely nem csak az ajkakat, de a sminktáskát is feldobja.


Forrás:

Az idei ünnepi időszakban Giorgio Armani ikonikus múzsáira és sztártermékeire irányul a rivaldafény. A Sí illatcsalád ikonikus tagja, a Sí Passione, mint a márka egyik csillaga, ezt jelképezendően csomagolására karácsony alkalmából csillagot kapott.

 


Forrás:

Ez a mesebeli ünnepi telizsák igazán fa alá illő meglepetés. Az illat friss, szilvás fejjegyét és a rózsaszín bazsarózsa szívjegyét tökéletesen egészíti ki a mély, pézsmás alapjegy.

 


Forrás:

Az új friss-fás illat csomagolása a jól ismert laposüveget most fehér matt színben öleli körül, melyet kézműves patchwork minta színesít.


Forrás: A parfüm 2012-es bevezetése óta számtalan nőnek nyerte el tetszését és kíséri őt a boldogság felé vezető úton. A klasszikus illatot a sambac jázmin, a tunéziai narancsvirág és az indonéz pacsuliesszenciája teszi egyedivé, miközben a különlegesen gazdag firenzei írisz pallida virágos érzékiségbe burkolja viselőjét.
Forrás: Téli bogyók és északi gyümölcsök, mint például az északi tőzegáfonya, borókabogyó és berkenye, keveréke 40% sheavaj és egy kis karácsonyi hangulatot idéző illat: az eredmény egy igazán tápláló és kényeztető testvajat.
Forrás: Ez a cukiság a tél elengedhetetlen kelléke, gondoskodik a pihe-puha ajakról.
Forrás: A levendulamézet és shea vajat tartalmazó kézkrém gondoskodik az ápolt bőrről, miközben finom mézes illatba burkolja a kezeket.