Galéria

Ajándékok beauty fanoknak

Forrás: Lehengerlő illatokból sosem elég! A nagy parfüm márkák szeszonról szezonra dobják ki a mennyei illatokat, így mindig van mivel felfrissíteni az arzenált. A téli hónapokra szemezgess a testesebb aromák között és az ajándékozott személyétől függően válassz fűszeres, fás vagy édes tónusokat. Ha valami igazi különlegességet keresel, nézz körül a díszdobozos, különkiadások között. 
Forrás: A különböző ecsetek, applikátorok és sminkeszközök cseréjéről hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Pedig ezek higiéniai szempontból elengedhetetlen fontosságúak mindenkinek, aki szokott sminkelni. Egy izgalmas kialakítású ecset készlet nem csak praktikum szempontjából jó ajándék, szép tárolóban még lakásdekorként is funkcionálhat! 
Forrás: Valami komplex dologgal kedveskednél annak, akit meglepni készülsz? Ne törd a fejed fölöslegesen hosszú napokon keresztül. Szerencsére már jobbnál jobb ajándékcsomagok közül válogathatsz, amikben különböző izgalmas termékeket találsz. 
Forrás: Olyan embernek keresel ajándékot, aki egy kicsit bizonytalan a sminkelés területén? Erre is van megoldás! Lepd meg azzal, hogy tapasztalt szakember ad  számára személyre szabott tanácsot. Nincs több elbaltázott cicaszem vagy sápasztó púder, sőt mi több, a szilveszteri bulin az ajándékozott már be is vetheti az eltanult praktikákat.
Forrás: Sokaknak problémát jelent lelassulni kicsit és bevezetni az "én időt", pedig mint tudjuk, ez kulcsfontosságú lehet a kiegyensúlyozott élethez. Segíts a szeretteidnek valami kényeztető aprósággal mint egy ellenűllhatatlan illat fürdőbomba, aminek segítségével relaxálhatnak és kikapcsolhatnak. 
Forrás: Ha nem tudod pontosan minek örülne a másik, vagy legszívesebben szabad kezet adnál a szeretteidneknek, az ajándékkártya a tökéletes választás. Sokáig beváltható és mikor megtalálja a számára tökéletes terméket, biztosan eszébe fogsz jutni!