Galéria

9 sorozat, ami 2019-ben véget ért

Forrás:

Sarah Jessica Parker sorozata három év után befejeződik, ugyanis a készítők úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg a történetet még egy évaddal. Állítólag a színészek nagyon szoros napirendje miatt nehéz lett volna a jövőben is összeegyeztetni a forgatásokat, ezért mindannyian helyesnek érezték, ha egy hatrészes évaddal lezárják a történetet.


Forrás: 2019-ben 12 év után véget ért az egyik legnépszerűbb sitcom, az Agymenők. A sorozat nagy siker volt, ám a Sheldont alakító Jim Parsons úgy érezte, másfajta kihívásokra vágyik, és nem szerette volna folytatni a munkát a sorozaton. Ezért aztán tavasszal végleg lezárult a történet, bár legalább igazán boldog befejezéssel.
Forrás: Nem baj az, ha egy sorozatot nem húznak a végtelenségig, ezért tudtuk, hogy előbb-utóbb a Trónok harca végleg befejeződik. Ez tavasszal meg is történt, bár az már más kérdés, hogy mennyire voltak elégedettek a rajongók a lezárással. Mindenesetre annyi biztos, hogy a sorozatnak 2019-ben vége lett, és maximum spin-off formában láthatjuk a képernyőn ismét a GOT világát.
Forrás: Már tavaly óta tudtuk, hogy A viszony című sorozat az ötödik évaddal befejeződik, a készítők ugyanis elárulták, hogy 2019-ben lezárják a történetet. Novemberben a legutolsó részt is kiadták, így ezzel a sorozat végleg befejeződött.
Forrás: Nemrég elég sok Marvel sorozat indult a Netflixen, amiket aztán sorra elkaszáltak. Idén pedig mindegyikre ez a sors várt. A S.H.I.E.L.D. ügynökei, a Jessica Jones, a Megtorló, a Daredevil, a Vasököl, a Runaways és a Luke Cage; mind befejeződött a 2019-es évben.
Forrás: A börtöni létről szóló sorozat a 7. évaddal befejeződött, és bár szomorúak voltunk miatta, éreztük, hogy nem húzhatják örökké. A szereplők is úgy gondolták már, hogy szívesen kipróbálnák magukat más műsorokban, így végül amikor a Netflix elkaszálta a sorozatot, legalább annak örültek, hogy méltó befejezést adhatnak a történetnek.
Forrás: A Pretty Little Liars spin-offjának nagy jövőt jósoltak, és a rajongók izgatottan várták, hogy ismét a képernyőn láthassák a lányokat, vagy legalábbis Monát és Alisont. A sorozatot azonban nemrég hivatalosan is elkaszálták, így sajnos végleg búcsút kell intenünk a PLL világának.
Forrás: Tavasszal derült ki, hogy Drew Barrymore zombis vígjáték sorozatát a Netflix elkaszálta. Az okot nem osztották meg, de a készítők elmondták, hogy egyik napról a másikra hívták fel őket telefonon azzal, hogy nem kérnek a 4. évadból. A színésznőt is váratlanul érte a hír, mindenesetre annak örült, hogy legalább eddig eljutottak a sztorival.
Forrás: Amikor Meghan hercegné kilépett a sorozatból, lehetett sejteni, hogy már nincs túl nagy jövője a szériának. Ennek ellenére a készítők azért próbálták visszacsalogatni a nézőket, Katherine Heiglt tették meg új főszereplőjüknek, ám ez sem sokat segített. Ezért idén, a 9. évaddal befejeződött a Briliáns elmék.