Galéria

Így ünnepelheted meg te is a Hálaadást!

Forrás: Sajnos a világon sokan nincsenek olyan kivételezett helyzetben, hogy egy otthon melegében várhassák az ünnepeket. Gondold végig, hogy mi az az életedben, ami neked megadatott, és adj hálát értük!
Forrás: Bizony, nemcsak a karácsony a szeretet ünnepe, hanem ilyenkor is érdemes még a nagy hajtás előtt végiggondolni, hogy miért is vagy hálás. Ha olyan szerencsés vagy, hogy még élnek a nagyszüleid és a rokonaid, akkor mondj hálát értük! A legjobb, ha ezt a tudomásukra is hozod, és felhívod őket!
Forrás: Főleg egy hosszú kapcsolatban hajlamos az ember úgy venni, hogy a másik majd mindig ott lesz neki. Emiatt egyre inkább elhanyagoljuk a párunkat... De mi lenne, ha ma (vagy a hétvégén, de a legjobb, ha mindig) szánnál rá egy kis extra figyelmet és törődést, hogy ezzel is kimutasd, mennyire hálás vagy is érte?
Forrás: Tudjuk, tudjuk, éppen fogyózol... De van-e jobb dolog a világon, mint egy finom sütemény? Ne sajnáld magadtól, és bűntudat nélkül fogyassz el egy szeletet a kedvencedből! És adj hálát a boldogsághormonokért!
Forrás: Nem kell ahhoz introvertáltnak lenned, hogy néha örülj egy kis egyedüllétnek és csendnek. Ha teheted, vonulj el egy erdei házikóba egy hétvégre és foglalkozz egy kicsit magaddal! Ha ez nem férne be, az is megteszi, ha a fürdőszobát magadra zárod, engedsz egy forró, habos fürdőt, és elmerülsz a vízben egy órára. Hidd el, kisimul a lelked tőle!
Forrás: Ha azt hitted, hogy a szakadó esőnek vagy éppen a repkedő mínuszoknak semmit sem lehet köszönni, hát nagyot tévedsz! Adj hálát, hiszen megteremtik a tökéletes alkalmat arra, hogy otthon a kanapéra kuporodva megnézhesd a kedvenc filmedet egy nagy adag popcorn és egy jó bögre forrócsoki társaságában.