Galéria

A sminkmesterek kedvenc spiráljai

Forrás:

Quinn Murphy véleménye szerint, ha Kate Hudson és Sophie Turner elégedett a Giorgio Armani Black Ecstasy spirállal, akkor ez már elég referencia arra, hogy mindenki imádni fogja. Hihetetlenül kiemeli a pillákat és csodálatos fekete színt ad.


Forrás:

Vincent Oquendo az abszolut megfizethető Maybelline New York Lash Sensational spirált javasolja. A zsíros bőrűeknek is tökéletes választás, hiszen egész nap fent marad a pillákon, nem ül be a ráncokba, így estére sem lesz panda szeme viselőjének. Ráadásul hihetetlenül hosszú pillákat eredményez.  


Forrás:

Grace Ahn számára a Wander Beauty Mile High Club volumennövelő és hosszabbító spirál a Nr.1. "Csodálatosan elragadó pillákat eredményez egyetlen mozdulattal. Egyszerűen imádom" - mondja Grace.


Forrás:

Vincent Oquendo szerint a Chanel Le Volume de Chanel spirál mindent teljesít, amit csak szeretnél – "hosszabbítja, különválasztja és íveli a pillákat, plusz gyönyörű, intenzív feketére festi" -sorolja az előnyöket a sminkmester.


Forrás:

"Nehéz olyan spirált találni, mely drámai hatást nyújt, mivel a sok festék összecsomósodhat a pillákon" – mondja Quinn Murphy. "Azonban a Clarins Supra Volume Mascara tényleg kiállja a próbákat, elhihetitek nekem, nem csomósodik és extrém drámai hatást nyújt."


Forrás:

Neil Young azt mondja: „A Lancome Grandiose az egyik legfontosabb szempillaspirálom. Szeretem a keféjének a méretét, a kialakítását. Imádom, hogy gyönyörű, göndör pillákat lehet vele elérni, miközben gyorsan meg is szárad.”


Forrás:

Nikki Wolf mindig a ricinusolajjal gazdagított L’Oréal Paris Paradise Extatic spirálra voksol. "Elég belőle egy réteg is, így egyetlen húzással maximális hosszúság érhető el vele, tökéletesen szétválasztja, miközben ápolja is a pillákat" - magyarázza a sminkmester.


Forrás:

Neil Young, ha drámai tekintetet akar elérni, a Max Fator Masterpiece Max Mascarát hívja segítségül. "Különleges keféje tökéletesen szétválasztja a pillákat, meggátolja az összetapadásukat, miközben a fekete festék pigmentjei elragadó színt biztosít" - állítja a sminkmester.


Forrás:

„Ha hosszabbítást és göndörítést is szeretnél egyszerre, válaszd a Benefit Roller Lash Mascarát – javasolja Grace Ahn. "A spirál minden kívánságnak eleget tesz: nem tapasztja össze a pillákat, kiemeli a szem formáját és hosszantartó hatású is."  


Forrás: Nikki Wolf a Shiseido Controlled Chaos Mascara Ink spirált is imádja. "Különlegesen kialakított keféje egyszerre emeli és göndöríti a pillákat. Kell ennél több?" - kérdezi a sminkmester.