Galéria

Nyolc hollywoodi pár, akinél szerelem volt első látásra

Forrás:

Douglas, amint meglátta Zeta-Jones-t, rögtön tudta, hogy ő az igazi, és ezt közölte is vele. „Ránéztem és azt mondtam: Catherine, én leszek a gyerekeid apja – idézi fel egy interjúban. – Az első találkozáskor! Túllőttem volna a célon?” Szemlátomást nem sikerült a színésznőt elijeszteni, mert a pár majdnem 20 éve van együtt és két gyereket nevelnek: Dylan 2000-ben, Carys 2003-ban született.


Forrás:

A What Men Want című friss romatikus vígjáték főszereplőnője ugyancsak filmbe illő módon ismerkedett meg a vőlegényével: a sminkese rendezett partit direkt azért, hogy bemutassa őt néhány facér férfinak. „Sejtettem, hogy nagyon rossz vége is lehet ennek” – idézi fel Taraji, aki ezért megkérte a barátnőjét, hogy mutasson fotókat a pasikról, akiket meghív. Amikor a sminkes megmutatta Kelvin fotóját, „rázúmoltam a szemére és olyan volt, mintha megérintette volna a szívemet. Van valami nagyon lágy, megnyugtató a szemében.” És ennél már csak a személyes találkozás volt elsöprőbb. „Amikor odajött hozzám a partin, esküszöm, mintha eltűnt volna a szoba, valaki ráirányított volna egy reflektorfényt és angyalok énekeltek volna közben.”


Forrás:

A színésznő és a táncos–koreográfus a Fekete hattyú forgatásán ismerkedtek meg, de az első találkozásuk nem volt épp zökkenőmentes. „Hátrafelé parkolt az utcán, méghozzá a rossz irányba. Én pedig figyeltem a földszinti stúdióból és arra gondoltam: ‘oké, stimmel.’” A házaspár fia, Aleph 2011-ben, lányuk, Amalia 2017-ben született.


Forrás:

„Ez a pasi lesz a férjem” – gondolta Martin, amint meglátta Yosefet. A pár ezt megelőzően Instagramon levelezett egymással fél éven át. „Ő is erre gondolt! – emlékszik vissza az énekes. – Persze ezt csak később osztotta meg velem: az ember az ilyesmit magában tartja az elején!... Elállt a lélegzetem, amikor megláttam” – tette hozzá. Három gyereket nevelnek, akik közül az ikerpárt, Matteót és Valentinót még egyedül vállalta Martin, 2008-ban, béranya hozta világra őket. A kislányuk, Lucia 2018-ban született.


Forrás:

A színészpáros együtt játszik a Hang nélkül című horrorban, amit Krasinski rendezőként is jegyez, és már a második rész is elkészült. De az ismerkedésük kivételesen nem munka közben zajlott le. Emily egy barátnőjével ebédelt és közben arról csevegett, mennyire élvezi a szinglilétet, amikor John belépett az étterembe. „És ennyi – emlékszik vissza Blunt – Tíz hónapon belül jegyesek voltunk, de már jóval előbb tudtuk, hogy összetartozunk.” Két lányuk van: Hazel 2014-ben, Violet 2016-ban jött világra.


Forrás:

A most 82 éves színész világéletében viharos nőügyeiről volt ismert, amíg 1992-ben meg nem ismerkedett Beninggel. „Nem igazán lepett meg – idézte fel a találkozásukat –, mert mindig úgy éreztem, hogy nem a házasságot próbálom kerülni, hanem a válást. Amikor találkoztam Annette-tel, nem volt kétségem afelől, hogy ideje megnősülni.” Négy gyerekük van.


Forrás:

Harry, amikor először jelentek meg jegyespárként a nyilvánosság előtt, megosztotta a világgal, hogy amint meglátta Meghant, tudta: ő az igazi. Legalábbis amikor megkérdezték tőle, mi volt az a pillanat, amikor tudta, hogy a színésznő lesz a felesége, Harry mosolyogva válaszolta: „Amikor legelőször találkoztunk.” Azóta már a kis Archie büszke szülei.


Forrás:

Damon sok interjúban felidézte már elsöprő találkozását a pincérnővel, akiből a felesége lett. „Megláttam a terem másik végében és olyan volt, mintha egy fénysugár esett volna rá. Áradt belőle az öröm. Az járt a fejemben, hogy muszáj beszélnem ezzel az emberrel.” Négy lányt nevelnek, akik közül a legidősebb még Barroso előző házasságából született, de Damon őt is a sajátjának tekinti.