Galéria

5 menő trend, amiért mind bolondulni fogunk 2020-ban

Forrás: Öveket becsatolni, ugyanis vissztér a 80-as évek disco őrülete a divatba, természetesen annak minden már jól ismert elemével. Maszkulin vonalak, állatminták, fényes textilek - őrületes lesz!

(Tomcsányi)
Forrás: (ABODI)
Forrás: (Kata Szegedi)
Forrás: Minden tavaszi-nyári kollekciójának alapját az új printek adják, ám nincs abban semmi meglepő, ha a következő kifutós képeket látva inkább egy retró lakás tapétája jut eszedbe. A 80-as évek mellett ugyanis a 70-es évek is komolyan szerepet kap a 2020-as palettán.

(Artitsa)
Forrás: (Nanushka)
Forrás: (Tomcsányi)
Forrás: A pasztelles álom egy ideje már véget ért, a neon színek pedig továbbra is a trendek között maradnak. A kifutót elnézve, a narancs lesz most az igazán meghatározó, de a többivel sem lőhetsz mellé.

(Cukovy)
Forrás: (Virag Kerenyi)
Forrás: (ABODI)
Forrás:

Gyerekkorunk DIY darabjai új köntöst kapnak 2020-ban, és ha nem is lesz kedved saját kezűleg festeni otthon a pólóidat, az sem gond, hiszen a tervezők által megálmodott kreációk bőven kimerítik a témát.

(Nanushka)


Forrás: (Áeron)
Forrás: (Zsigmond Dora)
Forrás: Ha egyetlen színt kellene kiemelnünk a 2020-as kifutókról, az egyértelműen a narancs lenne, hiszen szinte az összes tervezőnél hangsúlyos szerepet kapott.

(Nubu)
Forrás: (Cukovy)
Forrás: (Maison Marquise)