Galéria

Sztárok, akiket édesanyjuk egyedül nevelt fel

Forrás: A világ egyik leghíresebb színésznőjét anyukája egyedül nevelte. Marcheline Bertrand maga is színésznői karrierről álmodott, ám sosem sikerült befutnia. 1971-ben ment hozzá Jon Voight színészhez, akivel 9 évig voltak együtt, mielőtt végül a válás mellett döntöttek. Ezt követően kénytelen volt letenni álommunkájáról, és gyermekei nevelésére fordította idejét.
Forrás: Barack Obama édesanyja, Ann még Hawaii-n ismerte meg későbbi férjét, akivel pár hónap után össze is házasodtak. Fia születésekor mindössze 18 éves volt, ezért fel kellett hagynia egyetemi tanulmányaival, hogy kisfiát nevelhesse. Férje továbbtanult, majd 3 év után elváltak, miután kiderült, hogy a férfinek volt még egy felesége Kenyában. Ezért Ann végül egyedül nevelte fel gyermekét, akiből később az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett.
Forrás: A híres rapper szülei akkor váltak el, amikor 3 éves volt. Ezt követően Donda viselte gondját fiának, miközben angol tanárként dolgozott egy egyetemen. Mindig is arra biztatta Kanye-t, hogy higgyen magában, és próbáljon meg zenei karriert építeni, ez az álma pedig teljesült is. Egy idő után felhagyott a tanítással, és a rapper menedzsere lett.
Forrás: A színésznő édesanyja egy pszichiátrián dolgozott, és munkája során ismerte meg később férjét. Házasságuk viszont nem tartott sokáig, alig 4 év után elváltak, így kizárólag Judithra maradt két lánya nevelése. Talán ez az oka annak, hogy annyira szoros a kapcsolatuk is.
Forrás: Leonardo DiCaprio szülei nem sokkal azután váltak el, hogy ő megszületett. Ezt követően édesanyja egyedül nevelte őt, válása után pedig egyszerre több helyen is kénytelen volt munkát vállalni. Kapcsolatuk nagyon szoros volt, ám a színész apjától teljesen eltávolodott. Alig pár éve sikerült elásniuk a csatabárdot: nemrég fotó is készült arról, ahogy együtt vacsoráznak.
Forrás: Betty és férje három gyermeket vállaltak: Ericát, Lizát és Juliát. Azonban a családban nem volt minden rendben, állandóan vitatkoztak a szülők, amikor pedig Julia 5 éves lett, úgy döntöttek, hogy elválnak. Egy évvel később ismét megházasodott Betty, egy Michael Motes nevű férfivel. Azonban ő állandóan bántotta a gyermekeket, így nem sokkal később ennek is válás lett a vége, Betty pedig úgy döntött, segítség nélkül neveli fel gyermekeit.
Forrás:

Kate Beckinsale számára sosem volt kérdéses, hogy mivel szeretne foglalkozni, hiszen egy televíziós színész, Richard Beckinsale, és egy színházi színésznő, Judy Loe gyermekeként látta meg a napvilágot. Öt évesen azonban elvesztette apját szívrohamban, anyja pedig innentől kezdve egyedül viselte gondját. Kate nagyon sok időt töltött Judyval a színházban, így rövidesen írni kezdett, majd miután az Oxford Egyetem pszichológia szakáról kirúgták, a színészkedés felé fordult.