Galéria

10 szépségújdonság, amire le kell csapnod novemberben!

Forrás:

Coco Chanel díszek iránti szeretete inspirálta a Holiday kollekciót. Füstös szem modern, arany csillogással hozzá érzéki piros ajkak – ez jellemzi a márka ünnepi sminkjét. A csodálatos szemhéjpúder palettával elképesztően finom és ellenállhatatlan sminkeket lehet készíteni.


Forrás:

A Good Girl illat rajongói örülhetnek, hiszen minden évben megjelenik egy csodálatos kollektor. Az idei kiadás ünnepi hangulatot teremt, hiszen talpig aranyban kápráztatja el az illat szerelmeseit. Az illat kávé és mandula felhővel indít, szívének főbb jegyei az arab jázmin szirom és a tubarózsa, az alapjegyek a tonkabab és a kakaó. Egyszerűen ellenállhatatlan! 


Forrás:

A gyengéd, mégis hatékony arcradírozó tulajdonságáról ismert rizs az egyik legtökéletesebb természetes összetevő az elhalt hámsejtek eltávolítására. A Nivea ki is használja ezt a bőr számára hasznos tulajdonságot és legújabb arcradírjait rizzsel dobta piacra. A radírok három különböző erősségben kaphatóak: bio áfonyával készült normál bőrre, a bio málnás száraz bőrre, a bio aloe verával készült pedig kombinált bőrre hatásos.


Forrás:

A Le Vie Est Belle mindig is a boldogságot jelentette a világ számára. Az illat ebben az évben az Atelier Paulinnal való együttműködés keretein belül újul meg. Egy párizsi márka, ami az úgynevezett üzenetékszereinek köszönhetően vált ismertté, melyek azonnal felismerhetőek, és egy ritka technikával készülnek: egyetlen fémhuzal ékszerré alakítása, precíz kézimunkával.


Forrás:

A francia desszert ihletett folyékony ajakrúzsok hosszan tartó és matt hatást garantálnak. A kilenc intenzív árnyalatban kapható rúzsok kényeztetik az ajkakat és az érzékeket egyaránt.


Forrás:

A hidratáló az antibakteriális ezüst-kolloid és a cink erejével akadályozza meg a bőrhibák és a pattanások kialakulását. A cink a szennyeződések és környezeti hatások ellen nyújt mindennapos védelmet, míg a hialuronsav a hidratált, ragyogó bőrről gondoskodik.


Forrás:

A bőr áldozatává válik a városi légszennyezésnek, az UV-sugárzásnak, stressznek és ezek hatására a színe sárgássá válik, tompának tűnik. Az Erborian CC krémben lévő lila pigmentek hatással vannak a sárgás, fakult bőrszínre, a mikrogyöngyök visszatükrözik a fényt, élénkítik, ragyogóvá varázsolják az arcszínt.


Forrás:

Jó, ha mindig kéznél van egy kézkrém, hiszen a hideg, szeles idő nagyon megviseli a kéz bőrét, és ezért állandó ápolást igényel. Ez a regeneráló krém 3 alapvető ceramiddal segít egyensúlyba hozni és megőrizni a bőr természetes védőrétegét, plusz hialuronsavval gondoskodik a hidratáltságáról.


Forrás:

Új taggal bővült a Gucci Bloom család. Az új illat arra ösztönzi viselőit, hogy ünnepeljék egyediségüket, valódi énjüket és engedjenek szabad utat érzelmeiknek. Az illatkompozíció őrzi az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum jegyeit - jázmin rügy kivonat, tubarózsa és kínai lonc -, de most két új összetevővel egészül ki - orris és damaszkuszi rózsa – melyek még inkább eleganciát és erőteljes nőiességet sugároznak.


Forrás: Télen a vastag ruhák, a forró vízzel történő zuhanyzások folyamatosan szárítják, irritálják a bőrt. Ettől felborulhat a bőrfelszín védőrétegének és a bőrön található mikroorganizmusoknak az egyensúlya, a bőr kiszárad, viszket és kipirosodik. Erre nyújt megoldást a Lipikar AP+ fürdőolaj, mely a legmodernebb összetevőkkel támogatja a bőr mikrobiológiai egyensúlyát.