Galéria

Kihívások, amiket csak a vörös nők ismernek

Forrás: Igazi példakép.

Az 58 éves Oscar-díjas színésznőnél a stylistok sem tudhatnak többet. Ha a természetes árnyalat elérése a célod, akkor a réz és arany tónusaival játszhatsz.
Forrás: Az egyik legnagyobb kihívás a hajszínünk frissességének megőrzése két festés között. A vörös festék kopik a leggyorsabban, nagy ellensége a napsütés. Muszáj havonta festeni a tövétől a végéig. Lehet, hogy mi vörösek tényleg őrültek vagyunk?
Forrás: Különböző habokkal, krémekkel és pakolásokkal, mint a Revlon hajszínező pakolása újjáélesztheted megfakult koronádat két festés között. Könnyedén használhatod otthonodban a már színkezelt hajad felfrissítésére.

Használj kesztyűt!

6490 Ft
Forrás: A másik legnagyobb kihívás, megtalálni a tökéletes szemöldökceruzát. Miközben a barnák, a feketék és a szőkék számtalan árnyalatból is választhatnak festéket, port, zselét és ceruzát, addig nekünk marad a hajfesték és a rizikó, ha ragaszkodunk a természetes hatáshoz.

Én vállalom a kockázatot!
Forrás: Az egyetlenegy szemöldökceruza, ami a természetes hatású rézvörös árnyalataimhoz bevállt. Az árnyalat neve: TAUPE!

12800 Ft
Forrás: Unalmas klisé, miszerint a narancssárga és piros árnyalatai nem állnak jól a vörös hajú nőknek. Nem kell lemondani a színekről, okosan kombinálva nyugodtan viselheted őket! Ne félj eggyé válni az outfiteddel!
Forrás: Az Eufória sztárja, Zendaya nem tud hibázni a vörös szőnyegen sem! Kevesen tudják ennyire önazonosan viselni a gazdag mélyvörös csokoládéval kevert árnyalatát, mint ő!
Forrás: A meleg, sötétebb tónusú bőrszínhez is meg lehet találni a tökéletes árnyalatú vörös festéket. Egy dologra kérlek: ne ne kísérletezz otthon a hajfestéssel!