Galéria

A nők 6+1 típusa, akikbe fülig szerelmesek a férfiak

Forrás: 1. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akik különlegesek, akik merőben mások azoktól, akikkel eddig együtt voltak. Ne akarj belesimulni az átlagba, légy önmagad, mert ennél nem létezik vonzóbb.
Forrás: 2. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akik tisztelik magukat és tiszteletet követelnek másoktól is.
Forrás: 3. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akik elégedettek magukkal. Hogy szeretne beléd valaki, ha te sem szereted magad?
Forrás: 4. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akiket büszkén mutathatnak be barátaiknak és a családjuknak. Hogy mit is jelent ez? Ne legyél az a nő, aki jelenetet rendez, és nyilvánosan égeti őt, mondjuk azzal, hogy túl sokat iszol.
Forrás: 5. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akik nem nehezítik meg az életüket. Rendben van, hogy órákig játszanak videójátékokkal? Igen. És az, hogy néha elfelejtenek elmosogatni? Bizonyára. Élni és élni hagyni...
Forrás: 6. A férfiak beleszeretnek a gondoskodó nőkbe, akik segítenek nekik és igazán figyelnek rájuk. Aki emlékeztetik őket, ha elfeljtenek valamit, nem pedig azt figyelik, hogy mikor dörgölhetik az orruk alá, hogy "ezt is elfelejtetted".
Forrás: +1. A férfiak beleszeretnek az olyan nőkbe, akik mindig érdekesek. Akik nem eggyé válnak a másikkal, hanem külön utakon is járnak.