Galéria

14 Disney gyerekszínész élete most

Forrás:

Zendaya az a Disney sztár, akiről bárki példát vehetne. Gyerekkori szerepei után egyre komolyabb filmekben játszott és haladt előre. Nem keveredett balhékba, mindig példamutatóan viselkedett. Kiáll az emberi jogokért és inspiráló interjúkat ad. Az erőfeszítései nem voltak hiábavalók: idén az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sorozatban, az Euphoriában játszotta a főszerepet.

 

 


Forrás:

A Shake it Up táncos sorozatban Zendaya párja Bella Thorne volt. A két színésznő legjobb barátnőket alakított a sorozatban. De ahogy a műsorban, úgy a való életben is sokkal balhésabb Bella Thorne. Egy díjátadón gúnyt űzött a svéd YouTuber, PewdiePie nevéből, máskor pedig káromkodva panaszkodott a Santa Monica-i dugókról. Vannak filmes szerepei, de a stílusa miatt korántsem olyan népszerű, mint egykori kollégája, Zendaya.

 

 

 


Forrás:

Igen, még Justin Timberlake is a Disneynél kezdte! Mielőtt az NSYNC énekese lett, a Mickey Egér klubjában szerepelt gyermekszínészként. Azóta színészként és énekesként is töretlenül népszerű. Magánéletében is mindig példát mutat, feleségével, Jessica Biellel irigylésre méltó a házasságuk.

 

 


Forrás:

Hihetetlen, hogy a fiatal srác, aki az Even Stevens sorozatban játszott, mennyire megváltozott. Az egykor kedves és visszahúzódó fiút ma Hollywood bunkójaként tartják számon. Shia LaBeofunak a Transformers-filmek hatalmas sikert és önbizalmat adtak. A színész viszont mostanság azért kerül címlapra, mert sült krumplit lop egy hajléktalantól vagy épp letartóztatják valamilyen balhé miatt.

 

 

 


Forrás:

Bár sokan még mindig Zackként és Codyként emlékeznek rájuk, a Sprouse-ikrek nagy sikereket érnek el filmes karrierjükben és emellett szerények maradtak. Cole a Riverdale cimű sorozatban kapott nagyobb szerepet, Dylan pedig a Dismissed című film főszereplője. És Dylan emellett egyik kedvenc modellünk, Palvin Barbi kedvese, úgyhogy biztosan rendben van a srác.

 

 


Forrás:

2009-ben az egyik legnépszerűbb tiniműsor a két deszkás srácról szóló sorozat, a Zeke and Luther volt. A kissé különc, vörös hajú srácot Adam Hicks alakította, aki a játékával mindenki szívébe belopta magát. Viszont a fiatal karrierje hamar derékba tört, amikor letartóztatták fegyveres rablás miatt. Azt, hogy miért választotta a bűnözést az ígéretes karrier helyett, senki nem tudja.

 


 


Forrás:

-Debby Ryant leginkább Jessieként ismerte meg a világ, de szerepelt a Zack és Cody a fedélzeten és a Hannah Montana sorozatokban is. A színésznőnek volt néhány nehezebb időszaka, amikor balhéiról írtak az újságok, de hamar rájött, hogy ez nem ő és elnézést kért a viselkedéséért. Ma pedig egyre több szerepet kap és szeretné inspirálni a fiatalokat.

 


Forrás:

Eredetileg saját műsora, a That’s so Raven tette népszerűvé, de később a Párduclányokban is szerepelt. Raven viszont már nem az a kedves és vicces lány, aki volt. A The View nevű talkshowban transzfób megjegyzéseket tett Caitlyn Jennerre és kritizálta Beyonce fellépését. Hát ez már nem annyira Raven…

 

 


Forrás:

Csak úgy, mint Justin Timberlake, Britney is Micky egér játszótársaként kezdte. Britney rengeteg mindenen ment keresztül és az erejéről mindenki példát vehet. Az énekesnő az egyik legnépszerűbb popsztár volt a 2000-es években, amíg 2007-ben teljesen össze nem zuhant. Az akkori Britney balhéival és kopasz fejével volt tele a média. Viszont nem engedte el magát teljesen, hamarosan összeszedte magát és visszatért. Ezzel pedig megmutatta azt, hogy még a legmélyebb gödörből is van kiút.

 


Forrás:

A Seholsincs csapat gyerekszereplője, Allison Mack bájos kislány volt. A színésznő aztán a Superman tinédzser éveiről szóló sorozatban, a Smallville-ben játszotta Clark Kent közeli barátját. A színésznőről azonban kiderült, hogy egy szekta vezetőjévé vált. Az NXVIM csoport piramis-játékszerűen vonzott be naív embereket és rengeteg pénzt csalt ki belőlük. A színésznőt bűnösnek találták az ügyben, most fogja megkezdeni 15 éves börtönbüntetését.

 


Forrás:

Hannah Montana szőke haját és hatalmas gardróbját minden kislány irigyelte. Miley Cyrus az egyik legnagyobb tinisztár volt, rengetegen rajongtak érte. Ezt ő is kissé nehezen dolgozta fel, egy időben folyton megdöbbentette a közönségét érdekes előadásmódjával. A balhékat sem kerülte, volt, hogy koncert közben gyújtott rá egy füves cigire és szókimondó viselkedése miatt is sokan kritizálták. Azonban Miley mostanra lenyugodott és csak az önkeresés egyik fázisaként tekint erre az időszakra. A zenéjében is sokkal nyugodtabb, emellett pedig újra visszatért a színészkedéshez.

 


Forrás:

Az aranyos, vöröshajú kislány mindenki kedvence volt. Lindsay Lohant, aki a Két Lotti filmes változatával, az Apád-anyád idejöjjönnel lett ismert, imádta a közönség. A Kicsi kocsival és a Bajos csajokkal a tinifilmeknek is hatalmas sztárja lett. Nem tudni, hogy a hamar jött hírnév, vagy más okok miatt Lohan inkább a bulizásra kezdett koncentrálni a karrierje helyett. Filmes kollégái nem voltak megelégedve a munkájával és egyre több balhéba keveredett. Drogfüggősége miatt rehabra, később börtönbe is került.

 

 


Forrás:

A High School Musical óta Zack Efron töretlen népszerűségnek örvend. Rosszfiús külseje ellenére a színész soha nem keveredett bajba. Sokan gondolják róla, hogy nagyképű és tiszteletlen, de ez egyáltalán nem igaz. Kollégái szerint kedves, vicces és nagylelkű. Egyre nagyobb és érdekesebb szerepeket kap és tudatosan építi a karrierét.

 


Forrás:

Vanessa Hudgens, aki szintén a HSM filmek miatt lett ismert, egészen más utakon jár, mint a filmbeli szerelme, Zack. Az ártatlannak tűnő színésznő gyakran került a figyelem központjába. Előszőr meztelen felvételei kerültek ki az internetre, ami miatt nem kapott egy ideig munkát. De a későbbiekben saját stílusa volt az, ami miatt nem akarták alkalmazni. Hudgens többször tett rasszista megjegyzéseket és a szerinte túlságosan lelkes rajongókat is kritizálta.