Galéria

Megbánt filmjelenetek

Forrás:

Emilia Clark a Trónok Harca Daeneryseként vált ismertté az egész világ számára. A színésznő szerepéhez rengeteg meztelen és intim jelenet tartozott, amit ő gond nélkül bevállalt. Arra viszont nem számított, hogy a szülei hatalmas GoT fanok lesznek és majd velük együtt fogja nézni a sorozatot. Biztosan volt néhány kínos pillanatuk emiatt.

 


Forrás:

2017-ben jött ki az HBO új sikersorozata a Big Little Lies. A műsor egy Californiai kisváros lakosainak életét mutatja be, a közöttük húzódó viszályokat és titkokat deríti fel. Az egyik szereplőt Nicole Kidman alakítja. Celeste családanya, aki két fiával és erőszakos férjével él együtt. Kidman számára annyira megrázóak voltak az erőszakos jelenetek Alexander Skarsgarddal, hogy ma már nem biztos, hogy bevállalná őket.

 


Forrás:

Gordon Ramsey sosem bánt kesztyűs kézzel sem a Pokol konyhája versenyzőivel sem a Pokoli Hotelek hoteltulajdonosaival. Egy epizódban nem a kiabálást vitte túlzásba, hanem a meztelenkedést. A séfről megjelent zuhanyzós jelenetet senki nem tudta hova tenni a Pokoli Hotelek egyik részében. Visszagondolva már ő is bánja, hogy bevállalta ezt a részt.

 


Forrás:

A szürke ötven árnyalata hatalmas népszerűségnek örvend és rengeteg nő szeretne magának egy saját Mr Grey-t. Dakota Johnson nem tartozik ezek közé a nők közé. Annak ellenére, hogy tudja Ana szerepének köszönhető a hírneve, mindig kínosan gondol vissza erre a szerepre. A BDSM jeleneteket borzasztó volt felvenni, a Grey-t játszó Jamie Dornannal mindketten nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem volt meg köztük a kémia.

 


Forrás:

A Harry Potter filmek gyerekszínészei együtt nőttek fel a forgatásokon. Emiatt szinte testvérekként tekintenek egymásra. Amikor a 7. részben Ron és Hermione csókolóztak, az őket alakító Rupert Grint és Emma Watson nagyon kellemetlenül érezte magát. Szerencsére elsőre sikerült felvenni a jelenetet és nem kellett többször megismételni a csókot.

 


Forrás:

Néha nagyon nehéz elvonatkoztatni a valóságtól a filmszerepeket és emiatt sok színész megbánja korábbi szerepét. Jim Carreyvel is így volt ez, aki a Kick Ass 2-ben egy erőszakos karaktert, Csillagsáv Ezredest alakította. Az amerikai iskolai lövöldözések után, Carrey túl erőszakosnak találta a filmet és már bánja, hogy szerepelt benne.

 

 

 


Forrás:


Kate Winslet sok mindent köszönhet a Titanicnak hiszen a drámával vált ismertté és a forgatáson lett jóban Leonardo DiCaprióval is. Egy dolgot azonban ma már másképp csinálna. Az egyik jelenetben meztelenül fekszik, miközben Jack lerajzolja. Ezt Winslet ma már bánja, mivel folyamatosan a meztelen képét akarják aláíratni a rajongók és mindenki erre a jelenetre emlékszik a filmből.

 


Forrás: Sharon Stone villantós jelenete az Elemi ösztönben mindenki számára ismert. A színésznő azonban soha nem egyezett bele abba, hogy a jelenet így bekerüljön a filmbe és amikor előszőr meglátta, felpofozta a rendezőt Paul Verhoeven-t.