Galéria

JOY-napok kívánságlista: Szerkesztőnk, Bíró Eszter kedvencei

Forrás:

Egyedülálló csillogást biztosít. Több színű csillámokat tartalmazó bársonyos textúrája pedig könnyen és pontosan felvihető az ajkakra. Mindemellett vegán és állatkísérlet mentes.


Forrás: A méregzöld szín idén is az egyik legkedveltebb őszi árnyalat, ezért nem is volt kérdés, hogy ez a Pakamé darab is a listámra kerüljön.
Forrás: Nagyon szeretem a finoman kidolgozott, kézzel készített ékszereket, amelyek közül a WESSELY az egyik kedvencem. A legszebb kiegészítője minden szettemnek.
Forrás:

A szövetből készült safari stílusú ruha az egyik kedvencem, ugyanis évszaktól és alkalomtól függetlenül bárhova fel lehet venni.


Forrás:

Erőteljesen függőséget keltő illat, amely az ellenállhatatlanul édes vaníliát, az üde bergamottot és a zamatos körtét egyesíti magában. Ultra nőies, orientális illat.


Forrás:

A KONG Jumbler egy kettő-az-egyben típusú játék, a duplán szórakoztató interaktív játék érdekében. A Jumbler kiállja a durvább játékok próbáját is, ezért a visszahozós játékok ideális kelléke. A többféle színben kapható KONG Jumbler izgalmas, aktív játékkal töltött időt nyújt kutyusnak és gazdinak egyaránt.


Forrás: A murumuru vajnak köszönhetően segít puhává és ellenállóvá tenni a hajat, míg a bulgáriai rózsa kivonatnak köszönhetően üde és friss illatúvá varázsolja a hajkoronád. Vegán, állatkísérlet mentes, nem tartalmaz szilikont, parabént, színezéket, műanyag flakonjai 100%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
Forrás:

A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: „Mi az, amit biztosan tud?" Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította „Amit biztosan tudok" című rovatát. Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen. Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel. A témakörökbe foglalt esszék – öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom – ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó. A szerzőről Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.

 


Forrás:

Igazi csajos darab, amely egy lány gardróbjából sem hiányozhat.