Galéria

JOY-napok kívánságlista: Főszerkesztő-helyettesünk, Tarapcsák Dalma kedvencei

Forrás: Holly Kennedy biztonságos élete a feje tetejére áll, amikor "megtalálja" az Utóirat: Szeretlek Klub. A klub tagjait megihlette, amit Holly néhai férje, Gerry leveleiről hallottak, és ők is búcsúüzenetet akarnak hátrahagyni szeretteiknek. Megkérik az özvegyet, segítsen nekik.Holly egyvalamiben biztos: semmiképp nem hagyja magát visszarángatni mélységes gyászába, amelyen nagy nehezen túllépett. Hét évbe telt, mire újra összerakta és kitalálta magát, és szeretné tovább élni az életét. Ám rá kell döbbennie, hogy ha szeretünk valakit, mindig van még valami mondandónk...
Forrás: Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, ráncfeltöltő hatású. Harmonizálja a bőrfunkciókat és pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.
Forrás: 1992 tele, francia Riviéra

Egy fagyos téli éjszakán látszólag mindent megbénít a Riviérára váratlanul lecsapó hóvihar. A humán előkészítő osztály egyik legígéretesebb diákja, a 19 éves Vinca Rockwell titkos szeretőjével megszökik a hó fogságába került kollégiumból.
Soha többé nem látja senki.

2017 tavasza, francia Riviéra

Fanny, Thomas és Maxime, a hajdan elválaszthatatlan barátok a gimi óta nem beszéltek egymással. Az osztálytalálkozójuk most újra összehozza őket. Huszonöt évvel korábban a három jóbarát gyilkosságot követett el, a hullát pedig eltüntették: befalazták a gimnázium épülő tornacsarnokába. A régi tornacsarnokot most lebontják, hogy új épületet emeljenek a helyébe.
Forrás: Kiváló útitárs könnyű és sziklás talajon, sík terepen vagy a hegyekben is. A vízhatlan szintetikus bőr felsőrész, a párnázott EVA középtalp, a puha mikroszálas bélés és a mélyen barázdált gumitalp tökéletes kombinációja teszi egyedivé ezt a bakancsot.
Forrás: Advent és téli időszak idején hangulatteremtő illóolaj-keverék.
Forrás: Élet adta bölcsesség című könyvében Oprah betekintést nyújt azokba a mély beszélgetésekbe, melyeket hihetetlen népszerűségnek örvendő háromszoros Emmy-díjas tévés show-ja, a Super Soul Sunday forgatásai alatt meghívott vendégeivel, korunk legkedveltebb gondolkodóival folytatott.

A gondolatok tíz fejezetbe rendezve kerültek a könyvbe. Ezek a fejezetek Oprah spirituális utazásának egyes állomásait reprezentálják, s ahogy láncra fűzte őket, mindegyikhez maga írt bevezetőt, sőt a sok gyönyörű fotó közül több a saját birtokán készült.
Forrás: Kétfázisú micellás víz MicellAIR® technológiával és rózsavízzel. Hatékonyan, dörzsölés nélkül távolítja a szennyeződéseket és a sminket. Tonizálja és tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná, miközben a rózsa kellemes illatával kényeztet.
Forrás: A tizenkilenc éves Esther Greenwoodnak Amerika tálcán kínálja a karriert: felveszik ösztöndíjjal a legjobb iskolába, majd tizenkettedmagával megnyeri egy divatlap pályázatát, egy hónapra New Yorkba kerül, fogadások, díszebédek, hírességek forgatagába. Csakhogy ő valami többet és tisztábbat vár a társadalomtól, mint az őtőle, és ezért nem tud beilleszkedni a nagy gépezetbe...
Forrás: Feltölti a ráncokat, teltebbé teszi a bőrt és segít visszaállítani az arc kontúrjait, hála a benne lévő lassan kioldódó hialuronsav és kollagén booster szérumoknak.