Galéria

Sztárpárok, akik régóta ismerték egymást, mielőtt összejöttek volna

Forrás: Mila és Ashton szerelméről mindenki hallott már. Az Azok a 70-es évek című sorozatban még kezdőként dolgoztak együtt, sőt, valójában a színésznő a kamerák előtt, Ashtontól kapta élete első csókját is. Ezt követően hosszú évekre elszakadtak egymástól, de amikor 2012-ben mindkettejük kapcsolata véget ért, egymásra találtak. Kezdetben csak kalandként tekintettek románcukra, de ma már két gyermeket nevelnek.
Forrás:

Noha Justin és Hailey első randijára 2016-ban került sor, a két fiatal valójában 2009-ben találkozott először. Justin ekkoriban tört be a zenei világba, rendkívül népszerű lett, és a modell (akkoriban még csak 12 évesen) nagyon oda volt az énekesért. A The Today Show színfalai mögött találkoztak Hailey apukájának közbenjárására, és még egy közös fotót is készítettek. Azóta már férj és feleségként élik életüket.


Forrás: Amikor a Zöld lámpás című filmet forgatták együtt, annyira jóban lettek, hogy rögtön barátság alakult ki közöttük. Csak barátság! Még páros randikra is mentek, egymást próbálták összehozni ismerősökkel, mire rádöbbentek, hogy bizony ők összepasszolnak. Ennek jó pár éve már, azóta három gyermekük született, és úton van a negyedik!
Forrás: Angela és Courtney még a Yale drámatagozatán találkoztak, amikor mindketten diákok voltak, a 80-as években. Eleinte csak barátok voltak, tekintve, hogy a férfi párkapcsolatban élt, azonban barátságuk kiállta az idő próbáját. A 90-es években jöttek rá arra, hogy több is lehetne közöttük, ma pedig már Hollywood egyik leghosszabb házasságát tudhatják magukénak!
Forrás: Sharon 1970-ben találkozott Ozzyval, amikor még csak 18 éves volt, és a férfi apjának dolgozott. Miután Ozzyt kirúgták a Black Sabbathból 1978-ban, Sharon lett a menedzsere, munkakapcsolatuk pedig hamarosan szerelemmé alakult. Ez volt az oka is annak, hogy Ozzy elvált Thelma Riley-től, korábbi feleségétől.