Galéria

Sztárok, akik rengeteget keresnek az Instagramon

Forrás:

Martha Stewart tévés főzőműsorával vált híressé és az üzletasszony halad a korral, Instagramon 2,5 millió követője van. Képein és videóin saját receptjeit népszerűsíti, emellett pedig konyhai eszközöket, lakberendezési tárgyakat reklámoz. Egy poszttal átlagosan 2500 amerikai dollárt keres.

 

 


Forrás:

A konyha ördöge Gordon Ramsey meglepően gyakran posztol Instagramon. Bár úgy, hogy tudjuk egy képért 5500 dollárt kap a 7 millió követőt bevonzó szakács megértjük, miért ilyen aktív. Ramsey a receptek mellett saját műsorait népszerűsíti és családi fotókból sincs hiány az oldalán.

 


Forrás:

Gordon Ramsey mellett a másik világhírű séf, Jamie Oliver is kihasználja az Instagram nyújtotta lehetőségeket. Neki 7,3 millió követője van és egy szponzorált képért 8000 dollárt kap.


Forrás:

A brit színésznő főként divatmárkákat reklámoz az Instagramon. 10 millió követője miatt ez 11,500 dollárt jövedelmez neki posztonként.

 


Forrás:

A szupermodell testvérpárnak Bella és Gigi Hadidnak nagyon bejött az Instagram. Giginek 49 millió követője akár 100 ezer dollárt is hozhat a konyhára egy-egy képért, de húga Bella sem panaszkodhat. Ő 25 milliós követőtábora mellett 27 ezer dollárt kap posztonként!


Forrás:

A Real Madrid futballjátékosa 41 millió követővel büszkélkedhet. A focit, ami az egyik legszponzoráltabb sport, Instagramon is megéri reklámozni. Bale egy-egy poszttal 185 ezer dollárt kereshet.

 


Forrás:

Justin Bieber nevét szinte mindenki ismeri a világon, nem csoda hogy Instagramon is népes követőtábora van. A fiatal énekest 117 millióan követik, egy képpel 630 ezer dollárt keres.

 


Forrás:

Ha azt gondoltad Gareth Bale jól keres az Instán most kapaszkodj meg! Cristiano Ronaldo, a világ talán legismertebb futballistája egy képpel 850 ezer dollárt keres meg. Ez nem csoda, hiszen a sportolónak van az egyik legnépszerűbb profilja, 179 millió követővel.

 


Forrás:

Nem meglepő, hogy Kylie Jenner lett a világ legfiatalabb dollármilliárdosa. Bár az egész Kardashian-Jenner klán hatalmas összegeket keres meg az Instagramon, Kylie az Insta koronázatlan királynője. 143 millió ember követi és csupán egyetlen szponzorált képpel 1 millió dollárt keres. Lehet, hogy sokan kritizálják őt, de az biztos, hogy valamit nagyon jól csinál!