Galéria

Katalin hercegné 4 kedvenc hajviselete, ami kiállja az idő próbáját

Forrás: A hercegné ezt a félig felfogott hajviseletet legtöbbször a privát vagy kevésbé formális rendezvényeken, esetleg hétköznapokon szokta hordani, de ritkán előfordult az is, hogy diplomáciai rendezvényen is ilyen frizurával jelent meg.
Forrás: Ez az a hajviselet, amit legtöbbször hord Katalin hercegné. Átlagos hétköznapokon és rendezvényeken egyaránt. Különösen szerencsés ez a frizura, mert nagyon sokféleképpen lehet variálni. A hercegné rendszeresen szaporítja és ritkítja a hullámokat, eközben pedig figyel arra hogy tincsei fényesek maradjanak. Ritkábban ugyan, de megesik, hogy teljesen kiegyenesíti hajkoronáját.
Forrás: Az egyszerű lófarok frizurát sokan nem kedvelik, mert túl atletikus kinézetet kölcsönöz a hölgyeknek. Nos a hercegné erre nyíltan rácáfol. Egy-egy tincset szabadon hagyva, olyan külsőt varázsol magának, ami azt kiabálja: itt vagyok, nem takarom az arcom!
Forrás: Ezt a frizurát leginkább egy kalaphoz párosítja Katalin, de természetesen anélkül is találunk róla gyönyörű képeket. Ez talán a legkevésbé egyszerű hajviselet az összes közül, viszont cserébe sokkal elegánsabb külsőt kölcsönöz a viselőjének, főleg egy szép kalappal vagy egy elegánsabb hatású ruhával.