Galéria

Erre utalt Harry és Meghan testbeszéde afrikai körútjuk során

Forrás: Egy testbeszéd-elemző, Patti Wood úgy véli, a boldogságukat tökéletesen tükrözi az, hogy Harry és Meghan nagyon összehangolják lépteiket és karmozdulataikat is. Ez arra utal, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.
Forrás:

A szakértők szerint sokat elárul az, hogy afrikai útjuk során állandóan tükrözték egymás mozdulatait. A fotón például ugyanúgy tartják a kártyákat, és összehangoltak mozognak.


Forrás:

Harry herceg mindig arra törekszik, hogy megnevettesse Meghant! Az, hogy ennyire szeretné, hogy felesége mindig jól érezze magát, elárulja, hogy nagyon fontosak egymásnak, és nem mellesleg igazán egy hullámhosszon is vannak.


Forrás:

Amikor Meghan megmutatta Archie-t a nagyvilágnak, Harry herceg többször is gyengéden megérintette felesége hátát. Ez a mozdulat arra utal, hogy Harry támogatni szeretné Meghant, és védelmező pozíciót vesz fel mellette, hogy biztonságban érezhesse magát.


Forrás:

Még akkor is ugyanúgy gondolkodnak, amikor kellemetlenebbül érzik magukat. A fenti fotón Harry herceg kissé frusztráltnak tűnik, és Meghan sem érzi magát komfortosan, de a mozdulataik arra utalnak, hogy ennek ellenére is egy hullámhosszon vannak, és rendkívül erős a kapcsolatuk.