Galéria

52 éves Jennifer Lopez – tizenkét dolog, amit nem tudtál róla

Forrás:

Jennifer születésekor a család egy apró lakásban zsúfolódott össze Bronxban. Később egy kétszintes házba költöztek, amikor már megengedhették maguknak. Ugyanakkor az óvodától a középiskoláig végig magániskolába járatták a szülei. Mondanunk sem kell, hogy már ötéves korától énekelt táncolt. Később is többször nyilatkozta, hogy milyen alapvetően befolyásolja az ízlését, a stílusát, az öltözködését, az értékrendjét, hogy Bronxban nőtt fel.


Forrás: Illetve folytatta, hiszen rengeteg munka és casting előzte meg, hogy idáig eljutott. Jennifer felbukkan That's The Way Love Goes című Janet Jackson-klipben, amely 1991-ben készült. Aztán úgy volt, hogy turnéra is indul Janettel, de ebből kiszállt, mert inkább „a saját útját akarta járni”.
Forrás: Amelyben a két hétpróbás zsarut, Wesley Snipest és Woody Harrelsont szédíti. Csak ezután jött a Golden Globe-jelölt Selena,  egy fiatalon meggyilkolt latina énekesnő, Selena Quintanilla-Pérez életrajzi filmje.
Forrás: 2000-ben Jennifer Lopez egy egzotikus zöld Versace sifonruhában jelent meg a Grammy-díjátadón akkori barátja, Puff Daddy oldalán. A ruha kivágása „jóval a köldöke alatt végződött, egyetlen bross tartotta össze és a lábainál újra szétvált, mint egy fürdőköpeny” – hüledeztek a korabeli krónikások. Az internet hőskorát éltük, amikor még nem voltunk hozzászokva az ilyen merész megoldásokhoz, így aztán a ruhát több mint félmillióan töltötték le a Grammy oldaláról a gálát követő 24 órán belül. Később, 2015-ben Eric Schmidt, a Google akkori vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy ez az eset adta az inspirációt a Google Képkereső létrehozásához.
Forrás: A nagy eseményen a gyerekei is részt vettek, Jane Fonda színésznőről nem is beszélve. (JLo szülei is ott voltak, csak ők nem láthatók a képen.)
Forrás: Ötvenéves korára jobban néz ki, mint valaha! – harsogják a szalagcímek, és Jennifer maga is előszeretettel mutogatja kidolgozott izmait az Instagramon. Hogy mi a titka? Nos:
# Nem iszik alkoholt. Soha. Kivéve, ha muszáj koccintani, akkor egy kortyot.
# Nem iszik kávét, csak koffeinmenteset.
# Nem dohányzik.
# 9-10 órákat alszik, de ha nem sikerül, akkor 7-8-at.
# A clean eating híve és ha teheti, mindent frissen fogyaszt.
# Hetente legalább 3-4-szer személyi edzővel edz és a fitneszrutinjában nagyon nehéz súlyzók is szerepelnek. „Annak, hogy boldog vagyok, tekintélyes részben a sport az oka” – nyilatkozta egyszer.
# Rengeteg vizet iszik, főleg edzés előtt.
# És persze rengeteget táncol.
Forrás:

Mindenhová azt írta be, hogy 1970-ben született, egészen addig, amíg 1999-ben egy nightclub-beli lövöldözés kapcsán a rendőrség őt és akkori barátját, Puff Daddyt is kihallgatta; ekkor be kellett vallania, hogy már 30 éves, nem 29. Még ezt követően is sokáig nem a valódi születési dátuma szerepelt a rajongói oldalakon. Vajon miért érezte szükségét annak, hogy letagadjon egy évet?


Forrás: Alig két és fél óra alatt teljesítette a Nautica Malibu Triathlont. A képen látszik, hogy akkori férje, Marc Anthony is elkísérte.
Forrás: És csak 3 dollár volt a tét. A sztár szerint az anyukája nagy szerencsejátékos, és óriási szakértője a játékgépeknek. „Mindent tud az összes gépről, hogy melyikkel kell játszani, melyik napszakban, hogyan. Amikor nézed játék közben, olyan, mintha egy zsenit néznél.”
Forrás: A valóságban nem rendelkezik igazán dús fürtökkel, ezért rengetegszer tetet póttincseket a hajzatába. Egyébként egy stylist azt állítja, hogy a hollywoodi színésznők több mint 90%-a használ hajhosszabbítást. „A kamera valósággal felzabálja a hajat, sosem elég, ami van”, árulja el Priscilla Valles.
Forrás: Max és Emmy, így hívták a két testvérkét.
Forrás: Pedig több lemezt és slágert is kiadott spanyol és latin-amerikai rajongói kedvéért. A szülei, akik mindketten Puerto Ricóban születtek és gyerekként költöztek Amerikába, nagyon fontosnak tartották, hogy három lányuk jól tudjon angolul. Ezért a spanyol nyelv otthon is kissé háttérbe szorult. De ettől még beszél spanyolul, némi angol akcentussal és kábé úgy, mintha az iskolában tanulta volna.