Galéria

Így néztek ki a legnagyobb sztárok karrierjük kezdetén és most

Forrás: (bal oldali fotó: 2007   jobb oldali fotó: 2019)

A világ egyik leghíresebb énekesnője tiniként is a hírnévről álmodozott, de osztálytársai egyáltalán nem hittek benne. Sőt, akkoriban gúnyolták külseje miatt, különcként tekintettek rá, és a Facebookon még egy csoportot is létrehoztak, aminek az volt a neve, hogy: "Stefani Germanotta, sosem leszel híres" (ez Lady Gaga igazi neve). Ő viszont nem hagyta magát, erőt merített a sérelmekből, és nemcsak dalaiért rajonganak ma már világszerte több millióan, hanem legutóbbi filmje, a Csillag születik is nagy siker volt.
Forrás: (bal oldali fotó: 1983   jobb oldali fotó: 2019)

Úgy tűnik, a 49 éves színésznőn nem fog az idő! 1988-ban, 31 évvel ezelőtt láthattuk a Veszedelmes viszonyok című filmben, az a szerep pedig döntő volt számára. Onnantól kezdve rengeteg szuper szereppel találták meg, és bár az utóbbi években már kevésbé felkapott filmekben játszik, azért tehetségéhez kétség sem férhet.
Forrás: (bal oldali fotó: 1986   jobb oldali fotó: 2019)

A színész 1985-ben szerezte meg élete első komolyabb szerepét, a Különös kísérlet című filmben. Ekkoriban még csak alig múlt 20 éves, és valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ekkora karrier vár rá. Különösen akkor, amikor drogproblémái miatt elvonult a színészkedéstől, és rehabra ment. Szerencsére sikerült talpra állnia, összeszedte magát, és ma már az egyik legjobban fizetett sztár Hollywoodban.
Forrás: (bal oldali fotó: 2005   jobb oldali fotó: 2019)

A Gossip Girl színésznője már 2005-ben, a Négyen egy gatyában főszereplőjeként is gyönyörű volt, és ez 14 évvel, és két kisgyermekkel később sincs másképp (sőt, hamarosan a harmadik baba is megszületik). Ryan Reynolds igazán szerencsés!
Forrás: (bal oldali fotó: 2001   jobb oldali fotó: 2019)

A színész a 2000-es évek elején kezdett el befutni, ám eleinte kisebb szerepeket kapott, és inkább barátnői voltak híresek, így mint kísérő érkezett a vörös szőnyegre. Első szerepe, ami nagy hírnevet hozott neki, a Másnaposok volt, azóta viszont sorra kapja a jobbnál jobb lehetőségeket. Külseje is sokat változott 10-15 év alatt, ezt a fenti fotók bizonyítják.
Forrás: (bal oldali fotó: 1996   jobb oldali fotó: 2019)

Charlize nem riad vissza azoktól a szerepektől, amelyek nagy átalakulást igényelnek, legyen szó hízásról, fogyásról vagy frizuraváltásokról. 1997-ben az Ördög ügyvédjével futott be, azóta pedig rengeteget változott külseje. Egy viszont biztos: stílusa hibátlan!
Forrás: (bal oldali fotó: 1996   jobb oldali fotó: 2019)

Az egykori Spice Girl különösen nagy változáson ment keresztül, röpke 21 év alatt. Frizurája rengeteget változott, stílusa ugyancsak, sőt, azóta már saját divatmárkája van, aminek óriási a népszerűsége. Még Meghan Markle is nagy rajongója!
Forrás: (bal oldali fotó: 1987   jobb oldali fotó: 2019)

Sokak kedvenc színésze, Keanu Reeves nem sokat változott az elmúlt 30 évben. Bill és Ted zseniális kalandja című filmjével berobbant Hollywoodba (ennek nemsokára jön a folytatása is), de láthattuk már Neoként, romantikus főhősként, és John Wickként is. Nehéz elhini, hogy 55 éves!
Forrás: (bal oldali fotó: 1987   jobb oldali fotó: 2019)

A 80-as évek közepén indult el Liam Neeson karrierje, aki leghíresebb szerepét az Elrabolva filmmel kapta. A karrierjére az utóbbi időben elég nagy figyelmet helyezett, tekintve, hogy az elkövetkező egy-két évben több filmje is kijön majd!
Forrás: (bal oldali fotó: 1985   jobb oldali fotó: 2019)

George Clooney egyike azoknak az embereknek, akik a korral egyre jobban néznek ki. A női szíveket már 1985 óta hódítja meg a képernyőn, és hiába töltötte be nemrég az 58-at, még mindig rendkívül sármos. Noha egy ideje már kevesebb melót vállal, különös tekintettel gyermekeire, azért jó hír, hogy jövőre egy újabb filmje is megjelenik, a Good Morning, Midnight.