Galéria

HÍres szülő-gyerek párosok, akiknek nem épp felhőtlen a kapcsoaltuk

Forrás:

Ireland Baldwin a színészpáros Alec Baldwin és Kim Basinger lánya. A Baldwin famíilia szinte minden tagja ismertté vált Hollywoodban, Ireland színésznőként és modellként dolgozik. A nevét viszont néha legszívesebben letagadná. Alec Baldwin egyszer „bunkó, buta  disznónak” nevezte őt egy üzenetben, ami az internetre is felkerült. Ireland mesélt önbizalomhiányáról, ami apja negatív megjegyzései miatt alakult ki nála.

 


Forrás:

Aki nézte a 2000-es években az MTV-t biztos emlékszik a Hogan Knows Best reality műsorra. A sorozat a profi pankrátorról Hulk Hoganről és családjáról szólt. A sportoló lánya Brooke is szerepelt benne. A show után Brooke szülei Hulk és Linda elváltak és a nő összejött egy jóval fiatalabb férfival. Emiatt viszont elveszítette a lányát, aki nem igazán áll vele szóba a történtek miatt. 

 


Forrás:

Kate Hudson és Goldie Hown az egyik legkedveltebb anya-lánya páros a sztárvilágból. Azonban Hudsonnak édesapjával már korántsem ilyen jó a viszonya. A zenész és énekes Bill Hudson elhagyta a családot még amikor Kate gyerek volt. A színésznő pedig azóta nem tartja vele a kapcsolatot.

 


Forrás:

Lindsay Lohan hírnevéből még a szüleinek is jutott. Dina és Michael kisebb sztárokká váltak lányuk által. Lindsay sokszor úgy érezte, hogy saját szülei kihasználják a hírnevét és rosszul bánnak vele. Apjával való rossz kapcsolatáról még egy dalt is írt. Lehet, hogy ez volt az oka Lohan drogfüggőségének?

 


Forrás:

2015-ben Caitlyn Jenner nyíltan felvállalta transzneműségét, amivel fenekestül felforgatta a Kardashian család életét. Kim Kardashian azóta nem beszél Caitlynnel, hogy az anyjáról, Kris Jennerről írt negatívan memoárjában. Kimen kívül pedig Kylienak és Kendallnak sem felhőtlen a kapcsolata apjukkal.

 


Forrás:

Angelina Jolie édesapja az Oscar díjas színész Jon Voight. Azt hinnénk, hogy a közös karrier közelebb hozta egymáshoz az apát és lányát, de ez az ő esetükben nem igaz. Kapcsolatuk azért romlott meg mert Jon hűtlen volt Jolie édesanyjához. Később lányáról azt nyilatkozta, hogy „segítségre van szüksége” és „mentálisan beteg”.

 


Forrás:

Drew Barrymore igazi színész családba született. Már a dédszülei is színművészekként dolgoztak és generációról generációra öröklődött a tehetség. Drew anyja Jaid is szerepelt néhány filmben, de főleg lánya által vált ismertté. Kettejük kapcsolata azonban egyáltalán nem szoros. Drew egy interjúban azt nyilatkozta: „képtelenek vagyunk részt venni egymás életében".

 


Forrás:

A Jackson família több sztárt is adott a világnak. Azonban a Jackson fivérekhez apjuk Joe mindig nagyon szigorú volt. A szigor a későbbiekben fizikai bántalmazásba torkollott. Emiatt a Jackson család megszakított minden kapcsolatot Joe-val.