Galéria

10 Cartoon Networkös rajzfilm, amiért megőrültünk gyerekként

Forrás:

Mindenki ismeri Dextert, az alacsony, vörös hajú kisfiút, aki nem mellesleg született zseni. Szobája könyvespolca mögé titkos laboratóriumot épít, amit senkinek sem kellene megneszelnie; pláne nem Dee Dee-nek, minden lében két kanál nővérének. A lány viszont folyton bejár a laborba, és sokszor épp azt teszi tönkre, amit nagyon nem kéne...

1996-ban jelent meg az első rész, és 2003-ig futott.


Forrás: A mese, ami minden gyereket rettegéssel töltött el! Nem elég, hogy Bátor és családja a semmi kellős közepén éltek, de minden részben valami ijesztő szörnnyel kellett felvennie a kutyának a küzdelmet. Azért jó hír, hogy happy end lett minden rész vége.

A rajzfilmsorozat 1999-től 2002-ig futott, de 2014-ben egy különkiadással lepték meg a rajongókat.
Forrás: Bari, a birka a nagyvárosban él, azonban nem túl nyugis közegben. Agyas tábornok és katonái ugyanis egy fegyverhez akarják befogni őt, ezért a birka folyamatos menekülésben éli életét. És az sem sokat segít a helyzeten, hogy Snopy, a pudli sosem viszonozza szerelmét.

A rajzfilmsorozat 2000-ben készült el, és két évadot élt meg.
Forrás: Amikor a Zord Kaszás eljön Végsővárosba, hogy magával ragadja egy hörcsög lelkét, olyan erőkkel kerül szembe, amire ő sem számított: Billyvel és Mandyvel. A gyerekek kihívás elé állítják a Kaszást: ha ő nyer, viheti Ciróka urat, ha nem, Billyt és Mandyt kell szolgálnia. Persze ő veszít, így innentől kezdve a két gyerek társaságában tengeti napjait, miközben sorra különleges kalandokba keverednek.
Forrás: A Foster-ház nagyon különleges hely: ide jönnek ugyanis azok a képzeletbeli barátok, akiket kitalálójuk már kinőtt. Amikor viszont McCracken és felesége, Lauren örökbefogadnak pár kiskutyát, felmerül bennük a kérdés. Vajon hova tűnnek ezek a képzeletbeli barátok?
Forrás: A rajzfilmsorozatnak három főszereplője volt: Piri, a New York-i cserediák, Biri, az ügyes feltalálófiú, és Bori, a sziget lusta királykisasszonya. Az ő kalandjaikat mutatta be a mese, ami 1999 és 2001 között futott.
Forrás: A három serdülő srácot, Edet, Eddet és Eddyt mindenki ismeri! A Hamvas Patakban élnek, és a kapzsi Eddy folyton különféle ötletekkel áll elő, hogy a környék lakóitól pénzt zsebeljen be. Célja hogy cukigumit vegyen barátaival, azonban terveik állandóan kudarcba fulladnak.
Forrás: Utónium professzor teremtette meg a három szupererővel bíró Pindúr Pandúrt, egy véletlen folytán. A lányok, miközben a gyerekek átlagos életét élik, minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék Bogárvárost.

A mesefilm 1998 óta hatalmas siker, azóta már több változat is készült, és még mindig rengeteg a rajongója.
Forrás: A sorozat egy főszereplője Boci volt, a nagy, sárga tehén, aki folyton bajba keveredik, és Pipit, bátyját is mindig belekeverte ebbe. Pipi egy kis csirke, de erősebb és okosabb is húgánál, ezért mindig ő az, aki kihúzza tesóját a bajból. Az ő kalandjaikat mutatta be a mesesorozat.

1997-ben készült el, és 1999-ig futott, majd ezt követően is gyakran elővették a csatornák.
Forrás: Johnny Bravo nagy macsónak gondolja magát, állandóan külsejével van elfoglalva, és minden nőt el akar csábítani. A gond az, hogy ez sosem jön neki össze. Ráadásul anyukájának is folyton próbál megfelelni, ő szeretne lenni a legjobb fiú, ezért nem is tud nemet mondani anyja szeszélyeire.

Anno még egész estés rajzfilm is készült Johnny Bravo sztorijából.