Galéria

8 színész, aki kimondottan utálta legikonikusabb szerepét

Forrás: Amikor kiderült, hogy Halle Berry a Macskanő szerepébe bújik, az egész világ izgatottan várta, mi sül ki belőle. A végén viszont mindenki csalódott volt, sőt, a színésznő még az Arany Málnát is megkapta. Ő viszont átvette a díjat, és még beszédet is tartott: "Köszönöm a Warner Bros-nak a lehetőséget arra, hogy ebben a borzasztó filmben játszhattam. Pont erre volt szüksége a karrieremnek: hogy a csúcsról a mélybe zuhanjon."
Forrás: A színészt két karakter tette híressé: Indiana Jones és Han Solo. Talán téged is meglep, de ő az elsőt többre tartja, a másodikat már kevésbé. A színész ugyanis bevallotta, hogy szerinte Han Solo elég buta volt, és csak egy másodlagos szereplője volt a Csillagok háborújának. Olyannyira nem csípte, hogy az ötödik résznél könyörgött a rendezőnek, hogy írják ki a karakterét, de a vágya nem teljesült. Legalábbis akkor...
Forrás: A színész jó munkát végzett a trilógiában, de úgy véli, A Bourne-ultimátum rendkívül rossz lett. Szerinte erről a forgatókönyvíró, Tony Gilroy tehet, és miatta lett olyan vacak minősége a történetnek. "Olvashatatlan volt. Olyan, ami lezár egy karriert. Borzasztó. Nagyon kellemetlen" - nyilatkozta egyszer a színész a sztoriról.
Forrás: A színész mai napig gyakran elnézést kér a Batman és Robin filmért. Úgy véli, hogy ő alakította eddig a történelem legrosszabb Batmanjét, és a kritikusok is egyetértenek vele. "Hadd mondjam el, hogy konkrétan úgy gondoltam, tönkretettem a franchise-t. Akkoriban azt hittem, ez a szerep majd segít a karrieremen. De minden ellenkezőleg történt." Egyébként épp ez a bukás segített a színésznek abban, hogy jobban megválogassa szerepeit, és Oscar-jelöléseket zsebeljen be.
Forrás: A színész nemcsak a filmet, de a saját karakterét sem kedvelte, és mai napig nem érti, az emberek miért rajongtak annyira Edwardért. "Minél nagyobb odafigyeléssel olvastam a forgatókönyvet, annál jobban utáltam ezt a srácot. Mindemellett, egy 108 éves szűzről beszélünk, valószínűleg más problémái is voltak" - nyilatkozta anno a színész.
Forrás: Az énekesnő nagy reményekkel vágott neki a forgatásnak, és azt gondolta, ez majd pluszt ad a karrierjének. A film viszont elég nagy bukás volt, Cher szerint pedig erről a rendező, Steve Antin tehet. Úgy vélte, a karaktere unalmas volt, semmi fejlődés nem volt benne, és kimondottan csalódott volt, hogy egyetlen szerelmi szálat sem kapott a sztoriban. "Ez a film sokkal jobb is lehetett volna. Nagyon szomorú vagyok amiatt, ami lett belőle."
Forrás: A színész mai napig úgy véli, hogy ez a film volt karrierjének legfájdalmasabb bukása. A Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat sem volt túl nagy siker, de a színész elmondta, hogy annak a bukását sokkal jobban viselte, mint A Föld után esetében. Ebben ugyanis saját fiával együtt játszott, és Will ötlete volt, hogy a gyermeke is részt vegyen benne.
Forrás: Sokan vélik úgy, hogy Sean Connery volt a legjobb James Bond. A színész 7 filmben is játszotta a karaktert, és mindig 100%-ot adott bele a munkába. Azonban maga Sean egyáltalán nem kedvelte a titkosügynököt. "Mindig is utáltam azt a francos James Bondot. Legszívesebben kinyírnám."