Galéria

Hírességek, akik képtelenek öregedni

Forrás:

A 48 éves Kate lenyűgözően néz ki, amelyet állítása szerint a pilatesnek, az egészséges táplálkozásnak és a jógának köszönhet. Valószínű ez is hozzásegítette őt, hogy Hollywood felkapott színésznői között tudott maradni.


Forrás:

A Hatalmas kis hazugságok 45 éves színésznője rengeteget fut és jógázik. Egy interjúban elárulta, hogy nagyon sok vizet iszik és odafigyel a bőre megfelelő ápolására is, ugyanakkor a plasztikai beavatkozásokat messze elkerüli, mert csak ártana az arca karakterének.


Forrás:

A világ egyik legszebb nőjének kikiáltott Charlize augusztusban múlt 46 éves, de egy percnél sem tűnik többnek 30-nál. Állítása szerint a reggeli forró citromos víznek köszönheti bőre fiatalságát, valamint minden este hidratáló arcpakolást használ.


Forrás:

Felfoghatatlan, de Liz már elmúlt 56, de ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy tökéletesebb alakja és bőre van, mint sok jóval fiatalabb lánynak. A 90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője természetesen sokat tesz azért, hogy ez így is maradjon. Mindennap egy órát kardiózik, heti négy alkalommal szaunázik és legalább napi három liter vizet iszik.


Forrás:

Ő az, akit az egész világ tátott szájjal figyel karrierje kezdete óta, ugyanis nemhogy egy percet sem öregedett, de minden évvel egyre biztosabb, hogy Jlo kezében ott van az örök fiatalság titka. A sztár júliusban töltötte be az 52-et, folyamatosan turnézik, nemrég került a mozikba a legújabb filmje és mindezek mellett boldog párkapcsolatban él és két gyerek büszke édesanyja. Jlo szerint az önelfogadás és a harmónia a titka. Na, meg persze napi több órát edz, nem iszik kávét és alkoholt, valamint igyekszik egészségesen táplálkozni.