Galéria

4+1 sztár, akiknek megőrülünk a sikkes stílusáért

Forrás:

A gyönyörű barbadosi énekesnő igazi divatikon, aki az élete minden területén szeret stílusos és egyedi lenni. A legnagyobb divatházak is felfigyeltek kivételes divatérzékére, akikkel többször is kollaborált. Pár éve pedig saját fehérnemű márkáját is elindította, amely azóta az egyik legvirágzóbb brandek egyike.


Forrás:

A lassan három gyerekes egykori Victroria’s Secret modell neve mára egybeforrt az egyszerű, de nagyszerű elvével. Miranda tökéletesen alkalmazza a kifinomult eleganciát minden viseleténél, akár eseményről, akár a hétköznapokról van szó.


Forrás:

Blake Lively öltözködését A pletykafészek című sorozat alapozta meg, amelyet a széria befejeztével stylistokat meghazudtoló profizmussal fejlesztett tovább. Napjainkban Blake nemcsak színésznő, és a világ egyik legsármosabb színészének felesége, hanem igazi divatdiktátor is, akinél fontos szempont a színek és a fazonok harmonizálása. Már alig várjuk, hogy könyvet írjon a tökéletes outfitekről.


Forrás:

Nem csoda, hogy az egész divatszakma odáig van a modellért, ugyanis hibátlan szépségéhez hibátlan stílusérzék párosult. Rosie leginkább a visszafogott, földszíneket részesíti előnyben, mégis izgalmasan és változatosan képes öltözködni, amellyel több százezer követőt tudhat maga mögött.


Forrás:

A celebből lett szupermodell mindig is kitűnt testvérei közül, ugyanis ő nem a feltűnő, hanem az elegáns stílus megtestesítője, amely a család többi tagjáról már kevésbé elmondható. Kendall is azon kevés sztárok közé tartozik, akik szerint a kevesebb, néha több. Pontosan emiatt szeretnek a legnagyobb világmárkák is vele együtt dolgozni.