Galéria

A legdurvább sminktrendek a 2019-2020 őszi-téli szezonra

Forrás: Ashish - első pillantásra csak annyit mondasz, hogy pfffff, de ha jobban megnézed, számtalan ötlet eszedbe juthat a csillám szemöldökre való felvitéltől át a szájon való alkalmazásig. A cupidó ívre sem vitted fel eddig, pedig egész szexin mutat!
Forrás: Missoni - mi ez a gonosz banya look? OKé, a szemhájtus kicsit megszaladt, de a tanulság leszűrhető: tusozz bátran, a több most egyszerűen több és menőbb!
Forrás: Dior - Eddig rettegtünk az összeragadt pilláktól, de amikor a Diornál a sminkmesterek szemceruzával húznak szempilla vonalakat á la Twiggy, akkor az egy erős jel, hogy most a csillagszem nem ciki lesz, hanem cuki.
Forrás: Each X Other, Brandon Maxwell, Loncghamp -  mit is mondtunk az összeragadt pillákról? 
Forrás: Huishan Zhang modelljének szemfestése kicsit erős lett. Tanulság? A fekete nemcsak tusként jöhet, ráadásul a szemceruza újra menő, sőt az sem baj, ha nem mérnőki pontossággal húzod a vonalat. Kicsit még el is maszálhatod, akkor is trendi leszel!
Forrás: Vivienne Westwood, Eckhaus Latta, Collina Strada - a divatházak mottója akár az is lehetett volna, hogy "mostan színes tintákról álmodom". Itt sem kell szigorúan a végeredményre szorítkoznod: engedd el a fantáziád és alkalmazd piciben a látottakat. Arany festék a szemhéjadon, narancs szemhéjpúder, pink színű cicaszem szolidan is megférnek egymás mellett.