Galéria

Gratulálunk! Sztárok, akiknél hamarosan jön a baba

Forrás:

A Victoria Secret angyala, Chanel Iman Augusztus 26-án Instagramon mondta el követőinek, hogy férjével, Sterling Sheparddel második gyermeküket várják. „Izgatottan jelentjük be, hogy nemsokára egy negyedik taggal bővül kis családunk."


Forrás:

Hollywood egyik legnagyobb rendezője, Quentin Tarantino és felesége, Daniella Pick szintén gyermeket várnak. A páros 2009-ben találkozott és 2018-ban kelt egybe. Egyikőjüknek sem volt még gyermeke, de már egy ideje tervezték a családalapítást.

 


Forrás:

A plus size modell, Ashley Graham is várandós. Ő szintén az Instagramon jelentette be a nagy hírt, ahová egy férjének szánt évfordulós videót posztolt. Ashley 9 évvel ezelőtt ment hozzá Justinhoz, most pedig bővül a családjuk.


Forrás:

Miranda Kerr hamarosan világrahozza Evan Spiegellel második közös gyermekét. Az 1 éves Hart születése után csupán 10 hónappal a pár már bejelentette, hogy újra babát várnak. Kerrnek ez a harmadik terhessége, Orlando Bloommal közös gyereke, Flynn most 8 éves.

 


Forrás:

Az Ötödik elem sztárja Mila Jovovich és Paul W. S. Anderson 3. gyermeküket várják. A színésznő szintén Instagramon osztotta meg a hírt. „…Miután megtudtam, hogy 13 hetes terhes vagyok, egyszerre éreztem felhőtlen örömöt és borzasztó félelmet. A korom és az előző baba elvesztése miatt féltem kötődni az új jövevényhez… Hála az égnek, minden rendben van vele és már azt is tudjuk, hogy egy újabb kislánnyal lettünk megáldva!”

 


Forrás:

Anne Hathaway és férje Adam Shulman második gyermeküket várják. Anne az Instagramon jelentette be a terhességet és azokra is gondolt, akiknek nem akar összejönni a baba. „… üzenem mindenkinek, aki terméketlenséggel küzd, hogy nekem is hosszú folyamat volt a teherbeesés. Sok szeretetet küldök nektek és gondolok rátok.”

 

 


Forrás:

A kanadai színésznő, Shay Mitchell első gyermekével terhes. Először Instagramon, majd Youtubeon is mesélt várandósságáról. A YouTube videón részletesen mesélte el terhességének a történetét, ami számára azért is különleges esemény, mert a színésznő tavaly elvetélt. Az apa kilétéről még nem tudni, de valószínűleg a kanadai tévésztár, Matte Babel lehet az.


Forrás:

Az álompár, Blake Lively és Ryan Reynolds ismét gyermeket vár! A két színész idén májusban, az új Pokémon film premierén jelentette be a nagy hírt. A család így már öttagúra bővül, a két lány, James és Inez mellé érkezik egy harmadik kistestvér.

 


Forrás:

Keira és férje, James Righton 2013-ban házasodott össze. Két év múlva megszületett első gyermekük, Edie. A színésznő most második közös gyermekükkel terhes, így nemsokára náluk sem lesz nyugalom.