Galéria

Ezek voltak a legmenőbb mesék a Fox Kids csatornán

Forrás: A sorozat főszereplője egy csapat 9-10 éves gyerek volt, akik egy kisvárosban éltek. A cselekmény leginkább az új gyerek, Jerry köré épült, aki nagyon szeretett volna beilleszkedni új osztálytársai közé, de Frank, a "bandavezér" ezt nem igazán engedte neki, és minden részben valamilyen kihívás elé állította a srácot.
Forrás: Nem egy átlagos szuperhős volt Kullancs, a bátor, de közben nagyon lágyszívű nyomozó. Társával, Arthúrral küzdöttek a bűnözés ellen, a gonosztevők nyomában. A sorozat jellegzetessége, hogy Kullancs egy nagyon naiv karakter volt, aki mindenről és mindenkiről a legjobbat feltételezte. Minden részben más kalandokba bonyolódtak, és mindig győztesként kerültek ki a harcokból.
Forrás: Clover, Alex és Sam elsőre talán átlagos tinilányoknak tűnnek, ám valójában mindhárman titkosügynökök. Főnökük, Jerry a legváratlanabb helyzetekben is képes odarendelni őket az irodába, a különféle ügyekhez pedig mindig csúcsmenő kütyüket kaptak.
Forrás: Andy Larkinnak egy célja van: ő akar lenni a világ legnagyobb mókamestere. Ezért sorra próbálja megtréfálni az embereket, legyenek azok a barátai vagy vadidegen emberek, ám a csínyekkel mindig lebukik. Mindemellett pedig arra törekszik, hogy felkeltse a gyönyörű Lori Mackney érdeklődését.
Forrás: Louie egy 8 éves túlsúlyos kisfiú, aki egy nagy családban, 10. gyermekként született. Az ő gyerekkorát ismerhettük meg a meséből: apja, Andy a második világháború alatt volt katona, imád túlozni, és mindenre olyan hevesen reagál, mintha még mindig a harcmezőn lenne. Felesége, Ora egy kedves, nyugodt asszony, akit látszólag lehetetlen kihozni a sodrából, Tommyt, kisöccsét pedig állandóan ugratta. Noha többi testvérét is megismertük, mégis, leginkább ők négyen álltak a középpontban.
Forrás: A sztori egy kicsit bolondos, kiborg robotfelügyelőről szólt, akinek célja, hogy elcsípje Dr. Fondor gonosztevőt. Ebben unokahúga, Penny, és kutyája, Agytröszt segített neki, akiket ugyan nem akart magával vinni a küldetésekre, de ennek ellenére mindig követték őt.
Forrás: Bár Jack kalózként tevékenykedett, sosem tartozott a bátrabb típusok közé. Tengeri csibe nevű hajóján járta a világot, társa pedig egy ütődött patkány, Büdi volt.
Forrás: A sztori főszereplői a 402-es tanterem diákjai voltak, akik mind egészen más személyiségeket testesítettek meg. Noha életkorukat tekintve gyerekek voltak, nagyon igyekeztek felnőttesen viselkedni, miközben különféle bonyodalmakkal küzdöttek meg.
Forrás: A történet középpontjában Oggy állt, a lusta, érzékeny, kék macska. Ha tehette volna, egész életét pihenéssel töltötte volna, de a lakásában élő három svábbogár, Joey, Dee Dee és Marky megkeserítették az életét, és folyamatosan csínyeket eszeltek ki ellene.
Forrás: A karizmatikus és kedves természetű Sissi hercegnő életét meséli el a rajzfilmsorozat, aki Ferenc József herceg szíve választottja lesz. A herceg mindenáron feleségül akarja venni a lányt, ám József anyja bármit elkövetne, hogy megakadályozza az esküvőt.
Forrás: Pókember történetét rengeteg alkalommal elmesélték már, így több rajzfilmsorozat és film is készült. A sztori a megszokott volt: Peter Parker a gonosztevők ellen harcolt a folytatásos sorozatban, ahol Mary Jane, Felisha Hardy és a szimbióta is feltűntek - többek között.
Forrás: Tutyimutyi és Hárpia néni két hóbortos varázsló, akik megbízójuk kezdeményezéséből azon mesterkednek, hogy Megapolis városában 7 óránál tovább tartson varázslatuk. Azonban szeretett házi állataik, Maurizió, a macska, és Jákob holló mindent megtesznek azért, hogy ez ne sikerüljön gazdáiknak.
Forrás: Első ránézésre átlagos kutyáknak tűnnek, ám amikor a gazdijuk elmegy otthonról, a Kémkutyák munkába állnak. Céljuk, hogy minél biztonságosabb világot hozzanak létre gazdáiknak; hol aszteroidáktól védik meg a bolygót, hol pedig az űrcsigák inváziójától. Lényegében egy kémmese volt, ám közben mégis kiparozidálta a többi hasonló sztorit: főszerepben kutyákkal!
Forrás: Élőszereplős sorozatokat is vetítettek a Fox Kidsen. Az egyik a Power Rangers volt, ami a vagány tiniszuperhősök kalandjait mutatta be. Nem csak a világ megmentésével, de iskolai, magánéleti gondjaikkal is meg kellett küzdeniük, miközben igyekeztek titokban tartani kilétüket.
Forrás: Ashley és Mary-Kate Olsen egyik legmenőbb sorozata volt az Ikrek Malibuból. Riley egy visszafogott, kedves, befelé forduló lány volt, míg Chloe rámenős, vagány, sikerre törő személyiség. Rájuk a tűzről pattant dada, Manuelo vigyázott, aki mindent elkövetett, hogy a lányok élete a megfelelő irányba tartson.