Galéria

Illusztrációk egy szerelemről

Forrás: Más a nő és a férfi hőháztartása és hőküszöbe is, így néha előfordulhat, hogy míg a csajok megfagynak, a pasik izzadnak, olyan melegük van.
Forrás: Fiúk-lányok! Ismerősek a jégcsap-lábak?
Forrás: A kép remekül illiusztrálja azt, hogy segíthetjük egymást egy párkapcsolatban. Lehet, hogy egyikőnk éppen virágzik és jól van, addig a másiknak lehet rossz napja. Olyankor szüksége van egy kis "locsolásra" amitől újra életre kelhet a virág.
Forrás: Összebújni mindig a legjobb...persze csak az ágy egyik szélében, a legkisebb helyen összekapaszkodva.
Forrás: Egy ölelés sokszor többet segít, mint egy lelkesítő beszéd.
Forrás: A szerelmednek akkor is te vagy a legszebb, ha sapiban, egy hatalmas takaróval a válladon fagyoskodsz. Nem lehet akadály a lánykérésre...
Forrás: Persze egymás "fellocsolása" nemcsak úgy lehet, hogy a férfi segít a nőnek. Ez fordítva is így van, hiszen a pasiknak is lehet rossz napjuk.
Forrás: Lányok! Szerintünk nincs mit magyarázni...
Forrás: Pillangók repkednek a gyomrodban? Olykor érezheted azt is, hogy egymásba gyökereztek...
Forrás: Egy érintés jobban megérintheti a lelked, mint bármi más...
Forrás: A közös képek nézegetése egy-egy nehéz napon felidézi azt, mennyire szereted a másikat. A távolság pedig nem feltétlenül akadály!
Forrás: Néha a lányoknak is van rossz napja, vagy hete. Olykor bizony elmaradhat a szőrtelenítés, ami meglepheti a férfit. Emberek vagyunk, nem nagy ügy...
Forrás: Kézenfogva kocsikázni...
Forrás: Közös fimlnzésé otthon..
Forrás: Egyesek szerint a homlokra adott puszi azt jelenti: örökre szeretni foglak. Persze a blökinek a háttérben nem biztos, hogy ez annyira tetszik...
Forrás: Ha nincs veled, egy párna ölelgetése is sokat segít...
Forrás: Közös sütés-főzés!
Forrás: Majd az elmaradhatatlan kajálás...
Forrás: Ha ápolásra van szüksége a másiknak, mindig ott vagyunk. Hiába mondtuk el százszor, hogy kenje magát naptejjel, ő nem fog leégni...na persze.