Galéria

A 2019-es Emmy-gála legmenőbb sztárpárjai

Forrás: Kevesen tudják, de már 17 éve alkotnak egy párt! 2002-ben kezdtek el randizgatni, 2004-ben eljegyezték egymást, 2010 óta pedig házasok.
Forrás: A Trónok harca jóképű színésze már több, mint 20 éve vette feleségül Nukaakát, aki szintén színészként dolgozik, mindemellett énekel, sőt, 1990-ben a Miss Universe szépségversenyen a 19. helyet szerezte meg magának.
Forrás: Catherine és Michael lassan ugyancsak átlépték a 20. évfordulót, hiszen 2000-ben keltek egybe, és azóta is nagyon boldogok együtt.
Forrás: A Szolgálólány meséjének színésze korábban már volt házas, de 2015-ben ismét rátalált a szerelem. Amy-vel júliusban házasodtak össze, és azóta többször is jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.
Forrás: A sztárpárnak sokáig se veled, se nélküled kapcsolata volt, hiszen többször is szakítottak. Azonban mindig kibékültek, tavaly pedig megszületett harmadik közös gyermekük (Hugh Grantnek egyébként ezen kívül még két gyereke van).
Forrás: Jason Batemanék is régóta alkotnak egy párt, hiszen 2001-ben házasodtak össze, és két gyermekük született azóta.
Forrás: 2001-ben találkoztak először, amikor mindketten színésznek tanultak egy iskolában, ám akkoriban még másokkal randiztak. Egy évvel később mentek el az első közös randijukra, és azóta is együtt vannak!
Forrás: Angela Bassett, akit az American Horror Story-ból is ismerhetsz, még az egyetemen ismerte meg férjét, akivel hosszú ideig jó barátok voltak. 1997-ben keltek egybe, 22 évvel ezelőtt!
Forrás: Az Amerikai Pite és az Orange is the new Black sztárja, Natasha Lyonne már öt éve alkotnak egy párt, noha erről nem beszélnek gyakran, és sokáig sikerült is titokban tartaniuk a nyilvánosság elől.
Forrás: A Good Place díjjal tért haza az Emmy-ről, a sorozat egyik főszereplője, Ted Danson pedig feleségével érkezett, akivel már több, mint 20 éve alkotnak egy párt.
Forrás: A Trónok harca sztárja 2005-ben vette feleségül Ericát, és azóta is nagyon boldogok együtt.
Forrás: A Tökéletes hang színésznőjének februárban kérték meg a kezét, hamarosan pedig az esküvőre is sor kerül.
Forrás: A Démonok között filmek színésznője sem hiányozhatott a vörös szőnyegről, ahová férje kísérte el. 15 éve alkotnak egy párt.
Forrás: Ben és Christine még két évvel ezelőtt jelentették be, hogy már nincsenek együtt, de ettől függetlenül szívesen töltenek időt egymással. Most például az Emmy-gálára érkeztek közösen, és látszik, hogy milyen szuper a kapcsolatuk a szakítás után is.