Galéria

Októberi szépségújdonságok, amiket imádni fogsz!

Forrás:

A pörgős városi élet, az éjszakába nyúló munka vagy bulizás, a légszennyezettség mind-mind károsítja a bőrt. A Nutricentials termékek hidratáló formulái felvértezik a bőrt, hogy könnyedén ellenálljon a mindennapos stressznek és a legjobb formájában tündökölhessen. A család 13 terméke lehetővé teszi, hogy összeállítsd a saját bőrápolási rutinodat és extra kényeztetésben részesítsd a bőrödet.


Forrás:

A divatház két legerősebb jelképét, a feketét és a fehéret Gabriella Chanel tette ikonikussá és modernné. Az őszi sminkkollekcióban is ez a két szín a domináns. A sztártermék, a Le Gel Pailetté áttetsző csillámos zselé, mely merész, kontrasztos és kifinomult sminket eredményez.

 


Forrás:

A szőke haj sokakat kecsegtet, akinek nem adatik meg ez a hajszín, az sem gond, hiszen a mai modern hajfestékekkel ez már megoldható anélkül is, hogy roncsolódna a haj. A festés után néhány héttel azonban sokan tapasztalják, hogy a ragyogó szőkeség elkezd sárgulni, a hamvas szőke szín inkább rezes, sárga árnyalatra vált. Erre nyújt megoldást a lila színezékkel dúsított Purple sampon. Formulája lila színezékkel gazdagított, ezáltal semlegesítheti a haj narancsos és sárga tónusait.


Forrás:

Idén ősszel az ikonikus Armani/ Privé illatok külsőleg megújulnak. A Les Eaux család eddig átlátszó tagjai mind pompás színekbe borulnak. Az egység növelése érdekében minden illat üvege kis aranytáblácskát kapott, illetve az egyes illatcsaládok jellegzetes és egymástól megkülönböztető dobozokkal kápráztatnak el. A bestseller illatok ezentúl 50 ml-es kiszerelésben is elérhetőek lesz.

 


Forrás:

A hajformázó spray segítségével pillanatok alatt természetes és dús hatást varázsolhatsz. A 0% alkohol formulája hosszantartó rugalmas tartást biztosít a frizurának anélkül, hogy kiszárítaná a hajat.


Forrás:

A Distillery család tagjai csupa természetes, vegán összetevőket tartalmaznak, amelyek magasan koncentrált hatóanyagok, környezettudatos hozzávalók és allergológiailag tesztelt formulák tökéletes elegyét alkotva szépítik meg arcbőrt. Az arcolaj regeneráló és bőrjavító hatását a benne rejlő 97%-os tisztaságú jojoba olajnak, fitolnak és E-vitaminnak köszönheti. A nappali krém védelmezi, hidratálja és mattítja a bőrt amellett, hogy tökéletes sminkalapként is szolgál mindennapjaink során.


Forrás:

A 88%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó, virágos-rózsás parfüm az ablakon belibbenő mediterrán fuvallat érzését nyújtja. Az ég kék fénye alatt elterülő cédrusok illatát fűszerezi egy kevés grépfrút héjjal és sós jegyekkel.


Forrás:

Az autentikus szépség természetes és egyszerű – ez a mottója az Authentic Beauty Concept professzionális hajápolási márkának. A termékek a természet ereje és a tudomány támogatásával, gondosan válogatott alapanyagokból, vegán receptúrák alapján és mentes formulákkal készülnek. A Glow színkezelt hajra való termékcsalád datolya és fahéj segítségével ápolja és csodálatosan fényessé varázsolja a hajat.


Forrás:

Megújult a közkedvelt Color Tattoo szemhéjpúder. A továbbfejlesztett, hosszantartó, vízálló formula könnyen felvihető és csodálatos, intenzív színt eredményez. Matt, fényes és csillámló árnyalatokban egyaránt elérhető.  


Forrás:

Egy tökéletes rúzs nem csak csodálatos színekben pompázik, hanem az ajkak ápolásáról is gondoskodik. A Rouge Velvet Ink ajakrúzs tintaszerű pigmentjei intenzív színű matt és hidratált ajkakat biztosít.