Galéria

Az 5 legfeledékenyebb csillagjegy

Forrás:

Kreatív lélek vagy, aki folyton megoldásokon és új ötleteken töri a fejét, így nem csoda, hogy feledékeny vagy; máskülönben hová férne az a sok információ? Gyakran megesik veled, hogy az utcán odaköszönnek neked, és bár számodra is ismerős az adott személy arca, nem tudnád megmondani a nevét, sem azt, hogy hol találkoztatok korábban.
Forrás:

Nem tehetsz róla, egyszerűen nem mindig tudod megjegyezni, mit mondanak neked mások. Hamar beindulnak az agytekervényeid, ezért egy beszélgetés közepén sokszor azon kapod magad, hogy nem tudod, miről beszél a másik, mert közben már tovább is gondoltad az infókat. Arra is gyakran van példa, hogy besétálsz a boltba tejért, a végén pedig anélkül jössz ki, mert elfelejted időközben, miért indultál. 
Forrás:

Ha utazni mész, biztos, hogy valamit elfelejtesz elpakolni a bőröndödbe. Eddig még nem nagyon volt olyan alkalom, hogy ne hagytál volna otthon olyan holmit, amire egyébként szükséged lett volna! Te vagy az a típusú ember, akinek muszáj visszakövetnie a lépéseit, ha például nem találod a kocsikulcsot, mert figyelmetlenségből simán lehet, hogy a hűtőbe tetted. Erről részben az tehet, hogy imádsz álmodozni, és nem mindig figyelsz oda a téged körülvevő világra.
Forrás:

A Kosok sosem szeretnek otthon ülni, az életükben pedig annyi minden történik egyszerre, hogy gyakran elfeledkeznek bizonyos dolgokról. Néha még listát is írnak a tennivalókról, vagy jelzést állítanak be, de akkor is simán elfelejtik, hogy estére találkozót szerveztek meg valakivel. Nem azért, mert nem figyelnek oda, hanem mert egyszerre annyira sok dolgot csinálnak, hogy a koncentrációjuk néha nem az igaz!
Forrás:

Időnként nagyon rosszul osztod be az idődet, és túl későn jut eszedbe, hogy egyes dolgokat meg kellett volna csinálnod. Amikor valaki fontosat mond neked, mindig azzal nyugtatod magad, hogy 'ezt biztosan nem fogom elfelejteni', így nem is írod fel; aztán persze gyorsan kimegy a fejedből az infó, és mindig megbánod, hogy nem jegyezted fel. Persze legközelebb is elköveted ugyanezt a hibát!