Galéria

Wow! Ezeket a parfümöket viselték a világ legismertebb női

Forrás: Marilyn Monrie a Floris Rose Geraniumját viselte legszívesebben. Az illat egy igazi virágcsokorra emlékeztet, nagyon vidám és egyben nőies is. Leghíresebb filmje forgatásakor kezdte el ezt hordani, és onnantól kedvenc illata maradt.
Forrás: Elizabeth Taylor, az igazi királynői eleganciájához a Jean Desprez Bal A Versailles illatot társította, amely egy fűszeres, erős illat. A színésznő személyiségéhez nagyon illett, sőt, Michael Jacksonnak is annyira megtetszett rajta, hogy ő maga is ezt használta sokáig.
Forrás: Jackie Kennedy Jean Patou Joy nevű illatát kedvelte a legjobban. A parfümöt a virágos elegancia jellemzi, és az 1920-as években a világ legdrágább parfümjeként volt ismert.
Forrás: A Quelquels Fleurs Royales volt Diana hercegné kedvenc illata, amely egy nagyon virágos, nagyon nőies parfüm. Még az esküvőjén is ezt viselte.
Forrás: Grace Kelly a Creed Fleurissimo virágos illatában jelent meg a legtöbbször, de mi másban is jelent volna, hiszen az illatot kifejezetten neki készíttette férje. Az esküvői csokrának illata inspirálta a parfümöt, amelyet manapság is sok nő visel.
Forrás: Audrey Hepburn illata a Givenchy L'Inderdit volt. A híres parfüm tervező kifejezetten neki készítette, és a színésznő évekig csak ezt használta, de mikor piacra került, leváltotta, hiszen azt szerette volna, ha ez csak az ő illata marad.