Galéria

Őszi illatújdonságok, amik azonnal levesznek a lábadról

Forrás:

Függőséget okozó illat, amely visszautal a kezdetekhez. Míg az eredeti Nina egy citrusos-virágos illat, a Nina Rouge virágos, szélsőségesen gourmand. Ez a csodás, piros alma egy spontán, vidám varázslat, ami merészebb és még kényeztetőbb, mint az elődje. Olyan csábító, mint egy tiltott gyümölcs. 


Forrás:

A magabiztosság és a feminitás illata. Fenntartható forrásból származó, kizárólag a Lancôme számára készített ispartai rózsaszirom-esszencia és Franciaországban termesztett százlevelű rózsa ragyognak fel az illatban olyan jegyek mellett, mint a bergamott, körteakkordok, indiai jázmin. Szerelem első szaglásra!


Forrás:

A szenvedélyes és határozott Gabrielle parfüm most egy Essence-ben születik újjá. Több intenzitás, több virág, több napfény és több érzelem. A virágos illat ragyogóvá teszi és arra ösztönzi viselőjét, hogy fedje fel valódi énjét és kövesse ösztöneit.  


Forrás:

A sikeres, erős, szenvedélyes nők illata, függőséget okozó pimaszság. A virágos-ciprusos pink gyémántban az ellentétes akkordok harmóniája él. A ciprus erőteljes és elegáns illatvilágot teremt, a patchouli pedig ehhez megfelelő alapul szolgál. A magnólia virág megmerítkezik az ellenállhatatlanul csábító konyakban. Az eredmény: szexi és ínycsiklandóan szemtelen.


Forrás:

A Sí Passione újraértelmezése egy vibráló illatban. Gazdag, és mégis elegánsan virágos illat, mely magában őrzi a feketeribizli jegyet, mely most rózsaszín bors esszenciával egészül ki és a napos jázmin akkorddal lesz tökéletes. Az illat szívében a vanília és a fehér pézsma jegyek tükrözik vissza az ikonikus Sí Passione jegyeit ebben az új, erőteljesebb szenvedély felfogásban.


Forrás:

A szabadság ikonikus illata szexi és virágos. Csábító narancsvirággal és vagány levendulával hevesen izzik, nerolival és lédús mandarinnal szabadon szárnyal, parázsló vaníliával és ragyogó borostyánnal pedig forrón lángol.


Forrás:

A titokzatos, intenzív illat lebilincseli az érzékeket. Krémes, mézes őszibarackkal indít, majd előtűnik a meleg szívjegy, a pörkölt kávé, az alapjegyben pedig a lágy és nőies vanília öleli körül a kissé férfias vetivert, így kölcsönözve ellenállhatatlan vonzerőt az illatnak.

 


Forrás:

A nagybetűs nőiesség megtestesítője. Frissesség, természetesség, meghittség – ezek az új Chloé illat legfontosabb hívószavai. A letisztultság illata, amely az örök eleganciát zárja magába. A romantikus illat rózsával, magnóliával lengi körül viselőjét.   


Forrás:

A nap azon szakasza ihlette, amikor a napfény varázslatos aranyló fényben pompázik. A tiare virág és narancsvirág a gazdag orientális illatjegyekkel keveredve ad ellenállhatatlan, napsugarakat idéző illatot a nyár szerelmeseinek.


Forrás:

Édes, gyengéd, virágos illat friss jegyekkel ötvözve, mely garantáltan mosolyra fakaszt. Az érzéki csokor gyengédségét az óceánpart melletti vadrózsa, frissességét pedig a körte adja.