Galéria

4 csillagjegy, akik nagyon nehezen beszélnek az érzéseikről

Forrás: Talán meglepő lehet, hogy épp ez a kommunikatív jegy zárkózott, ha érzelmekről van szó, de ez az igazság! Te úgy gondolod, hogy a komolyabb témákról, mély érzésekről nem szabad mások előtt beszélni, mert tartasz attól, hogy később ezzel visszaélhetnek. Sokszor azt is elnyomod magadban, ha bánt valami, és igyekszel úgy tenni, mintha nem is érdekelne, nehogy lássák, valójában mennyire feldúltak a történtek. Ez az oka annak, hogy úgy érzed, téged igazán csak kevesen ismernek - hiába van sok barátod.
Forrás: Nehéz kitalálni, épp mi jár a fejedben, hiszen az arcodra ritkán ül ki az, hogy mit gondolsz valójában. Az egyetlen dolog, amit nagyon utálsz, ha mások szemében gyengének tűnsz, ezért inkább minden érzelmesebb infót eltitkolsz magadról, hogy ez sose derülhessen ki. A párkapcsolatodban is nehezen beszélsz a félelmeidről, mert nem akarsz sebezhetőnek tűnni, így a legegyszerűbbnek azt tartod, ha szimplán úgy teszel, mintha ezek nem is léteznének. A párod ezért gyakran érezheti azt, hogy fogalma sincs, hányadán áll veled.
Forrás: Az őszinteség nagy erényed, de ez nem egyenlő azzal, hogy bármiről szívesen beszélsz. Nálad nagyon fontos az, hogy ki mennyire áll közel a szívedhez, és csakis annak mondod el, mit érzel igazából, aki kiállta az időpróbáját, és bebizonyította, hogy nagyon is megbízható. Ha párkapcsolat, akkor időre van szükséged ahhoz, hogy tényleg ki tudd mutatni az érzéseidet, és az, hogy te mondd ki elsőre a "szeretlek"-et, számodra elképzelhetetlen.
Forrás: A Mérlegek alapjáraton nagyon kedves, vidám személyiségek, akik messziről kerülik a konfliktusokat. Valószínűleg épp ez az oka annak, hogy nehezen mondod el a véleményed, ha valaki megbánt téged, mert félsz a vitahelyzetektől. Többnyire inkább csöndben maradsz, noha magadban hosszú ideig rágódsz a történteken. Mindent egyedül próbálsz megoldani, ezért ha például szakításra kerül a sor, tuti, hogy kívülről vidámnak tűnsz, ám belül legszívesebben elmenekülnél a világ elől.