Galéria

10 sorozat, amely idén ősszel visszatér

Forrás: November 17-én tér vissza a Netflixre A korona című sorozat, amelyben már nem Claire Foy, hanem Olivia Colman játssza majd Erzsébet királynőt. A szerepcsere ugyan elég szokatlan lesz, de az tuti, hogy a harmadik évad is rengeteg izgalmat tartogat.
Forrás: A sorozat negyedik évada szeptember 24-étől folyatódik, és bár az eddigi főszereplők lesznek továbbra is középpontban, 10 új karakter csatlakozik.
Forrás: Október 10-én indul a Supernatural 15., és egyben záró évada. Ha eddig is nyomon követtél 14 évadot, nagyon izgi lesz a befejező részeket is megnézned.
Forrás: A sorozat 10. évadára sokat kellett várni, de november 3-án folytatódik, és Mickey visszatér benne.
Forrás: A közkedvelt sitcom szeptember 25-én már kibővült családdal tér vissza. A 11. évad vicces és aranyos lesz, ahogy az előző 10.
Forrás: Hét sikeres évad után hamarosan érkezik a nyolcadik évad: szeptember 18-án már egy csomó új karakter szereplésével kezdődnek az új részek.
Forrás: Október 15-én indul a 7 éve sikeres A zöld íjász nyolcadik évada, amelyben minden karakter sztorija kiderül, hiszen ez lesz a sorozat befejező évada.
Forrás: 15 izgalmas évad után egy 16. is képernyőre kerül, és már szeptember 26-ától nézheted is.
Forrás: A tinik nagy kedvence, a Riverdale is visszatér egy negyedik évaddal. Október 9-étől érkeznek az új részek.
Forrás: Mindenki kedvenc zombis sorozata megújul egy kicsit a 10. évadra, amelyet október 6-án már el is kezdhetsz nézni.